ANBO presenteert vernieuwde website

Zwolle – Onlangs is de website van seniorenorganisatie ANBO-Zwolle volledig vernieuwd. Om de site actueel te houden is een nieuw webteam aan de slag gegaan en is een nieuw systeem geïnstalleerd.

homepage_anbo.png

De ANBO zet zich in voor ouderen. Bijzondere aandacht daarbij krijgen de onderwerpen die betrekking hebben op zorg en welzijn, inkomen, mobiliteit, wonen en participatie. De website www.anbo.nl/afdelingen/zwolle geeft over deze onderwerpen informatie. Daarnaast is er veel aandacht voor de recreatieve activiteiten, die door ANBO-Zwolle worden georganiseerd. Tot slot vinden bezoekers aan de site informatie over aantrekkelijke kortingsacties.

Henk Zweers, voorzitter: “In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt zijn steeds meer senioren druk in de weer met computers en internet. Uit onderzoek blijkt dat het ook voor deze groep steeds meer vanzelfsprekend wordt online te zijn.” Geen wonder dat de seniorenorganisatie ANBO er afgelopen jaar toe is overgegaan meer aandacht aan haar website te besteden. Na de landelijke site, volgden die van de  afdelingen, waaronder de site van ANBO-Zwolle.
In Zwolle is het beheer en de ontwikkeling van de site is overgedragen aan een webteam Daarin werken naast de webmaster, een redacteur en een fotograaf. Evenals alle andere medewerkers binnen ANBO-Zwolle werken de leden van het webteam op vrijwillige basis.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)