Polsbandjes voor Oud & Nieuw in 9 café’s

Zwolle – Ook dit jaar is het weer mogelijk om met een polsbandje 9 feestelijke café’s in Zwolle te bezoeken. Er kunnen nu ook online tickets voor polsbandjes geregeld worden. Het nieuwjaarsfeest duurt van 01.00 – 05.00 uur.

nieuwjaarsfeest.jpeg 

Koop 1 polsbandje voor € 12,50 en vier Oud & Nieuw in 9 Zwolse Cafés. Na aanschaf van je E-Ticket kun je deze (alleen) bij Timeless of Bloopers aan de deur omwisselen voor een polsbandje. Beide zijn vanaf 01.00u geopend. Iedere deelnemer aan het polsbandje hanteert zijn eigen deurbeleid. Timeless min. leeftijd 16 jaar. Bloopers min. leeftijd 21 jaar. Kapotte of beschadigde polsbandjes zijn ongeldig om fraude te voorkomen. In geval van verstoring van de openbare orde of misdragingen in in één van de deelnemende bedrijven wordt het polsbandje ingenomen door politie of portiers.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

19 gedachten over “Polsbandjes voor Oud & Nieuw in 9 café’s”

  1. Nee.dat zijn geen openbare gelegenheden.

    Wat mij opvalt, deze kroegen zijn elkaars concurrenten. Nu hanteren ze wel een gezamenlijk deurbeleid door die bandjes. Het zal er daardoor niet minder druk om worden. Als je de bandjes niet had, waren er net zoveel mensen te verdelen over deze kroegen. Oftewel, die bandjes zijn er puur om extra geld te verdienen. Gelukkig zijn dit al jaren niet meer mijn favoriete tenten. En is die waar ik heen ga, gratis 🙂

  2. Als je de bandjes niet had, waren er net zoveel mensen te verdelen over deze kroegen. Oftewel, die bandjes zijn er puur om extra geld te verdienen.

    Japser, je wilt nog wel eens stoken, maar dit keer is het raak!

  3. He japser, je hebt gelijk een kroeg is een half open instelling. Goh dat er nog horeca gelegenheden zijn die geen intree vragen met oud en nieuw, dat zullen er niet veel zijn. Welke kroeg ga jij heen waar je niet hoeft te betalen om binnen te komen als ik vragen mag? Ben ik wel benieuwd naar. Niet dat ik heen ga hoor, vier oud en nieuw lekker thuis met vrienden.

  4. Japser je hebt in ZWolle maar 5 cafe’s die na 3.00 open mogen tot 5uur blijven en die doen mee met de polsbandjes…
    Hoe dan ook het wordt gezellig !!!
    Vandaag al mijn buren gesproken die polsbandjes worden nog voor de kerst al uitverkocht, niet normaal hoe hard het dan kan gaan…
    Zuipen,Feesten!!!!:D

  5. @br met Oud en Nieuw gelden er andere regels. Al jaren dat er heel wat kroegen die normaal vroeger dicht gaan, gewoon tot 5:00 open zijn.

    @djbenjamins Abdij

    @terstal altijd maar stoken krijg je.het ook zo warm van 😉

Reacties zijn gesloten.