Het weer: overwegend bewolkt

Zwolle – Dinsdag is het overwegend bewolkt. In het zuidoosten schijnt af en toe de zon. De wind draait in de vroege ochtend van zuidwest naar noordwest en valt later in de loop van de dag steeds meer weg. Bij weinig wind wordt het maximaal 8 graden.

16-12-2013_weerfoto_kruispunt_bij_de_tweestromenveste_.jpg

Kruispunt bij de Tweestromenveste

Woensdag volgt opnieuw een dag met vrij veel bewolking en soms een beetje regen. Het is ’s middags ongeveer 8 graden. Vooral in de avond wordt een stevige zuidenwind verwacht. Donderdag is het ’s ochtends onstuimig en regenachtig. De regen trekt in de middag naar het oosten weg, waarna er ruimte komt voor de zon. De wind neemt iets in kracht af en het wordt een graad of 9. De dagen daarna lijkt dit vrij zachte en windrijke weer aan te houden. Een witte kerst lijkt niet in zicht.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Het weer: overwegend bewolkt”

  1. Gisteren was het wolkendek prachtig om te zien. Zo tegen 15.45, vanaf de Twistvlietbrug kijkend richting Voorsterpoort, was te zien hoe de wolken in golvende patronen in de lucht hingen. Op sommige plekken zag het er heel abstract uit, een beetje alsof iemand met een magneet over het scherm was gegaan.

Reacties zijn gesloten.