1700 euro van Rode Kruis voor Serious Request

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – De brei-actie van het Zwolse Rode Kruis heeft 1700 euro opgebracht. De opbrengst, die boven verwachting is, heeft het bedrag van vorig jaar overtroffen. Van de opbrengst is ruim 1100 euro te danken aan de gulle giften van het winkelend publiek, 450 euro aan verkopen en ruim 150 euro van de supporters van PEC Zwolle die op het punt stonden om een lange reis naar Rotterdam af te leggen. 

seriousrequest2013bedankt.jpg
Foto: (van links naar rechts) Talitha Marijanan, Ruud Vergroesen, Diny Doeleman, Gerda, Joke Scholten, Thomas Vlieger (Vliegerhuys), Esra Deuling, Leen & Trees Hordijk, Yvonne Bosman, Arjan Kok (Fietsjoe Zwolle), Ebru Yildiz, Ria Baars, Aranka Rutgers, Marjolein Riphagen. 

De jongste vrijwilliger van dit jaar, Talitha Marijanan (15 jaar), overhandigt maandag 23 december de cheque aan het Glazen Huis in Leeuwarden. Initiatiefneemster en organisator Esra Deuling bedankt alle (brei)vrijwilligers voor hun bijdrage en in het bijzonder de breivrijwilligers van het Gezondheidshuis in Stadshagen voor de unieke kindermutsjes. Ook gaat er een speciale dank uit naar de sponsoren: Brasserie ‘Het Vliegerhuys’, NetZoDruk, Praxis, Partyverhuur, Tosti World, Twinkel Kidz, Mc Donalds. Cartaluce verpakkingen en 123envelop.com, voor het mede mogelijk maken van deze actie. De niet verkochte artikelen worden gedoneerd aan stichting KICI.

14 gedachten over “1700 euro van Rode Kruis voor Serious Request”

  1. Toch jammer dat sommigen met bedrijfsnaam genoemd (willen) worden. Dan lijkt het toch of ze het niet geheel belangeloos doen. Maar ik kan me vergissen.

  2. Natuurlijk benoem je de bedrijfsnaam. Voor wat hoort wat. En dan nog kan het best zijn dat die mensen op persoonlijke titel OOK wat bijdragen.

  3. Serieus request zamelt het geld toch in voor acties van het Rode Kruis? Dan kunnen ze het net zo goed meteen houden in plaats van via de omweg terugkrijgen.:)

  4. Flauw, ja-tja, en onnodig om het Rode Kruis in diskrediet te brengen. Het RK is heel transparant over zijn salaris. Het ligt onder alle normen die er gesteld zijn.

  5. Wat een vreselijke negatieve mensen heb je toch, als er gegeven moet worden staan ze achter in de rij of ze zijn niet thuis en met uitdelen staan ze vooraan!

    Bah…….

  6. Met verbazing lees ik bovenstaande reactie. Wij hebben zeker niet gevraagd om een naamsvermelding en alle bedrijven hebben belangeloos meegewerkt. wij hebben de actie graag ondersteund en hebben daar ons best voor gedaan. Als het rode kruis de sponsoren daar dankbaar voor is en dat in bovenstaande stukje meld, is dat alleen maar netjes van ze en zeker niet verplicht (net zo als alle donateurs voor de acties ook bedankt worden op radio en tv), niet meer dan normaal lijkt me om dank je wel te zeggen als mensen je helpen (tenminste zo ben ik opgevoed) Bijzonder dat mensen daar zelf over kunnen vallen.

  7. Tsja, dat ligt dan gewoon aan mij Olivier. Ik ben gewoon op mijn hoede als het over de goede sfeer rond kerst gaat. Maar no hard feelings hoop ik? Iedereen doet waar ie zin in heeft en graag achter staat.

Reacties zijn gesloten.