Chat Log 75

Foto van auteur

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 76 ) te voorzien. Ga gerust je gang! 

Naast het Chat Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen.

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

576 gedachten over “Chat Log 75”

 1. JanD wist waar jij je bevond én in welke staat. Maar dat was nog het vorige log.:P
  Maar we hebben je zeker gemist. Een rally met twee is minder spannend dan met drie (en een fanatiekeling).

 2. 1234 een nog mooier eindtotaal op het 74e log.

  Het saaiste log van de 74, moet toch ergens terug te vinden zijn. Dan maar aan het aantal postings…verwacht dat ie om 1212 wordt omgebladerd.

 3. We gaan ons opmaken voor de halve finale tussen Michael van Gerwen en Adrian Lewis op het WK darts 😀

  😮 Moet Youp “5 jaar later” op 1 natuurlijk ook nog ff zien. Nou ja, anders morgen maar.

 4. En nu een topfavoriet voor de avond die niet komen gaat: Bobby Mcgee van Janis Joplin. Ik heb in de jaren 70 eens een film over haar leven gezien. Maakte diepe indruk.

 5. 2013 is een verdrietig jaar. In mijn omgeving veel mensen die een tragisch verlies moeten doormaken. Je zou er haast bijgelovig van worden.

 6. Waarom krijgen we tegenwoordig steeds van die pop ups onderin om andere berichten te checken. Ik vind het knap irritant en zou graag weten hoe deze optie uit te schakelen is?

 7. Bernard, heb je deze “5 jaar geleden met Youp” ook gezien? Hij had ook een aardige rol in Top 2000 a gogo, gister. Pleidooi voor “Paradise by the dashboardlights” op 1. Leve de terugkijktv.

 8. Het piramide spel kan beginnen.
  Bedankt alvast J.J.R.
  We hebben hier nog contact over,goed uiteinde en een nog beter begin(geld overigens voor een ieder die dit leest). :D:D

 9. Sinds vandaag verschijnt er bij mij op weblogzwolle continu aan de rechterkant een pop-up “check ook dit”, met de link naar een wisselend artikel.
  Gaat dwars door m’n beeld heen en vind ik gigantisch irritant.

  Wie heeft er ook last van en hoe ervaren jullie dit?

 10. Waarom krijgen we tegenwoordig steeds van die pop ups onderin om andere berichten te checken. Ik vind het knap irritant en zou graag weten hoe deze optie uit te schakelen is?

  Dat had ik dus om 12.16 ook al geconstateerd, ben het helemaal met je eens, zwaar irritant, dit ongevraagd opdringerige pop upje!>:(>:(>:(

 11. De klok staat weer goed met het gekke effect dat je reageert op een posting en dat je reactie eerder lijkt te zijn dan de bedoelde posting.;D

 12. Lekker ingetankt bij een gezellige verjaardag, kunnen we (na een voedzame maaltijd) oud en nieuw met vrienden vieren. Het zit mee, we hebben niet eens een taxi nodig. Ok voor de heenweg, maar helemaal goed voor de terugweg. Dan mag je em wel reserveren en dan zit je nogal aan een tijdstip vast.

  Pittige jaarwisseling allemaal 😀

 13. Top 2000 a gogo

  Nederland 3, 19:30 uur

  – Muzikant Tom Barman en presentatrice Stacey Rookhuizen spelen de quiz
  – Chef-kok Pierre Wind
  – Auteur Wim Daniëls
  – Ex-politica Gerdi Verbeet

 14. 5 JAAR LATER

  Nieuwe liefde

  Youp van ’t Hek komt terug op zijn overweging om te stoppen met grote shows. ‘Er is een soort nieuwe liefde terug.’ Dat heeft ook zijn echtgenote Debby Petter opgemerkt. ‘Opeens zei mijn vrouw tegen me: Youp van ??t Hek, jij moet er niet mee ophouden. (??) Ze ziet hoeveel lol ik er in heb.’

  Bekijk hier het fragment: gaat niet lukken

 15. broek, gelukkig maar (twijfelde er natuurlijk niet aan) maar wat zou het een wanvertoning zijn als je daar in je rokje gebukt voor dat gat hing 😮 Nou ja wanvertoning. Denk dat geen kerel de andere kant op zou kijken.

 16. Opneem-tip:

  Theo Maassen: Einde oefening

  Nederland 1, 22:30 uur

  ‘Wat hij precies gaat doen, laat hij nog niet los, maar dat de oudejaarsconference spraakmakend wordt, staat als een paal boven water,’ schrijft het persbericht. Inderdaad ?? alleen al omdat het Theo Maassens eerste is.

 17. Heb vanochtend tijdens het oliebollenbakken nog ‘Bloed, zweet en tranen’ luidkeels meegezongen. Volgens mij zijn erg geen geheimen meer te onthullen over Hazes.

 18. Bij ons is er heel weinig vuurwer..en de buren ga ik niet af…
  de buurman naast ons is er niet..en de buurman boven mij,
  spreekt geen nederlands..wat een gezelligheid he:D

 19. Een buurt zonder vuurwerk. Klinkt me heerlijk rustig! En jij spreekt ook niet de taal van je buurman? Om in de stijl van Dick te blijven: er is één taal die iedereen verstaat.:)

 20. Nee dick,maak je geen zorgen..ik ben met mijn mannetje en
  2 zoons..straks willen de boys ‘jackass ‘ zien..dat vind ik wat
  minder, maar een borreltje en een tafel vol lekkers,en straks
  om 00.00 wat vuurwerk,dus aan gezelligheid geen gebrek
  hoor:D:D

 21. Haha, alle dames bij jou in de buurt maar ff binnenblijven met de luiken strak gesloten. Of er moeten natuurlijk dames rondlopen die denken jouw hormonenzweefmolen wel te kunnen bedwingen.

 22. Overijssel zoent het meest tijdens Oud en Nieuw

  Overijsselaars zoenen tijdens Oud en Nieuw het meest van alle Nederlands. Gemiddeld zoenen wij 15 mensen een ‘Gelukkig Nieuwjaar’, terwijl het landelijk gemiddelde 12 mensen is.

  (bron: RTV Oost)

  En wat is jouw aandeel hierin, Joppuh? 😉

 23. Heb je daar behoefte aan annetjuh? We hebben eens een erg gezellige meeting gehad tgv het lustrum van Weblogzwolle. Vanzelfsprekend georganiseerd door WLZ zelf. Ook eens met velen (van ’t CL) in Stappie afgesproken, maar ben niet heel lang gebleven.

 24. Oh we hebben ook nog eens wat in Café De Pierik gehad. Staan hier nog wel foto’s van op…was erg leuk. Net als die ene keer dat ik met 1 persoon van WLZ de stad in ben geweest.

 25. Attentie:

  Er is iemand hier die zich op reacties via e-mail heeft geabonneerd van dit Alg. Log. Alle reacties krijgen wij op de redactie binnen. Niet fijn, en onnodig veel werk, Het gebruikte e-mailadres is: ins@hotmail.com. Graag het abonnement opzeggen a.u.b. !!

 26. geen idee, Dame; Met Driekoningen (6 januari) wordt de boom weggehaald: volgens de overlevering brengt het ongeluk als de kerstboom vóór Driekoningen wordt afgetuigd, al wordt dit in Nederland vaak eerder gedaan.:o

 27. @Drama Het komt door de gemeente dat de boom vaak eerder wordt afgetuigd: de actie “een kwarretje voor een sparretje” is namelijk vaak daarvoor. Logisch, want dat hebben de kinderen nog vakantie. Een eerlijk gezegd staan Caspar, Balthasar en Melchior bij mij ook al vóór Kerst in het stalletje.:)

 28. nu nog die “f t/m jij” aan de linkerkant van de pagina. Daar zit bij mij het “terug-naar-de-vorige-pagina”-pijltje onder verborgen.:(

 29. joppuh, bij mijn vorige laptop (windows 7 en int.expl.) zat dat ding ook linksbovenin.
  Maar ‘k heb nu een Windows 8 laptop, en int.expl. Zit dat kreng links op de pagina.
  W8 is toch al wennen. Voor m’n inkjetprinter waren geen nieuwe W8-drivers gemaakt; dus ook nieuwe printer….
  Ik ben niet zo’n computerpiloot. Stel dat ik een andere browser zou nemen, en die bevalt me niet, dan zie ik al weer avonturen op voorhand, en dan he’k ’t skoap weer an ’t driet’n an;)

 30. zo,de hoed heb ik net al opgeborsteld(ziet er weer puik uit),nu alleen de puntlaarsjes nog poetsen,heb ze aan gehad met vuurwerk afsteken,doe ik echt niet meer.wat zagen ze eruit zeg

  derksen,kom er maar in

 31. Zo we zijn er weer klaar voor: 3 uurtjes muziek van Derksen bij RTV Rijnmond. En ik lees dat Doeksen er ook weer tip top bij zit met geborstelde hoed en gepoetste puntlaarsjes, mooi!:)

 32. De Youp is weer goed en actueel. Hij kan overigens ook op het Politieke Log. Daar ging het ook even over de uitzending van Pauw en Agema. Kan em hier niet linken…door een bepaald woordje.
  Dan maar helemaal met een aantal *s.

  De kat zijn k*t

  3 januari 2014

  Terwijl ik in de keuken een rotje in de vag*na van onze poes sta te wringen om deze zo direct tot ontploffing te brengen omdat het Nieuwjaar is, vraag ik me af hoe men aan de uitdrukking de kat zijn k*t komt. Het moet toch de poes haar k*t zijn? Daarbij wordt in het plat Amsterdams een k*t ook weer vaak poes genoemd. De poes haar poes dus! Wat is taal toch ingewikkeld, denk ik en luister naar mijn zoon die mij er op wijst dat de poes een te kort lontje heeft. Volgens hem komen hier ongelukken van. Dit kan mij mijn hand kosten. En als dat gebeurt gaat mijn zoon niet met me mee naar het ziekenhuis. En als er een ambulance moet komen dan zullen zijn vrienden de ziekenwagen in de hens steken en het personeel vakkundig molesteren. Waarom? Omdat het feest is.

  ⤽Kijk maar uit dat Dion Graus deze dierenmishandeling niet ter ore komt⤝, waarschuwt mijn zoon mij op treiterige toon, ⤽hij is de bedenker van de nationale dierenstasi!⤝
  ⤽Wie is dat ook alweer?⤝, vraag ik me hardop af.
  Mijn zoon vertelt dat dat die niet al te snuggere Limburgse PVV-er is die deze week aangifte tegen Jeroen Pauw heeft gedaan omdat die in een televisieprogramma rond Fleur Agema een oud incidentje van Graus genoemd had. En nu is Graus boos omdat hij niet steeds aan die affaire herinnerd wil worden. Het gaat om een aangifte van zijn zwangere ex wier keel hij zou hebben dichtgeknepen. En hij zou haar vader en een minnares hebben bedreigd. Beide zaken zijn geseponeerd. De actualiteitenrubriek Brandpunt zegt dat dat onterecht gebeurd is.

  Ik vraag aan mijn zoon hoe hij dat allemaal weet en hij legt uit dat hij dat allemaal gegoogled heeft. Waarom hij die kerfstok van Graus tevoorschijn heeft getoverd? Dat komt door Dion zelf die het beu is dat men steeds op die zaak terugkomt. Daarom sleept hij Pauw voor het gerecht.
  ⤽Maar dan wordt die zaak juist weer opgerakeld!⤝, lach ik tegen mijn zoon terwijl ik onze angstige Moortje aai. Ze heeft nog steeds het rotje in haar grotje. ⤽Ik heb die uitzending van Pauw en Agema gezien en mij was het niet eens opgevallen. Het was zo??n waslijst aan PVV-incidenten. Pauw was aan het eind hees van het lezen⤝.
  ⤽Klopt⤝, zegt mijn zoon, ⤽maar door die aangifte is het hele land weer wakker. Las ook nog dat een ex-partijgenoot, een zekere Hernandez, hem betichtte van chantage van zijn blonde roerganger Geertje en dat hij gesodemieter heeft gehad met een kozijnenleverancier die hij niet wilde betalen. Dagblad De Limburger heeft een heel dossier over deze Graus en dat is nog dikker dan alles over Jos van Rey en Pietje van Pol samen⤝.

  ⤽Ik zal Teeven eens bellen⤝, opper ik voorzichtig. Op dat moment belt Achmea met de vraag of ik nog over wil stappen naar hun ziektekostenverzekering. Ik vraag aan de mevrouw of ze ook oogletsel, afgerukte handjes en ontplofte huisdieren vergoeden.
  ⤽Een beetje verzekering vergoedt zo min mogelijk⤝, giebelt de mevrouw van de helpdesk, die ook nog vertelt dat je met oogletsel heel moeilijk de kleine lettertjes kunt lezen. Ze moet er zelf om lachen.
  ⤽En vergoeden jullie gipsvluchten?⤝
  ⤽Mits de botten niet buiten de piste gebroken zijn, maar ik geef toe: buiten de lijntjes is het spannender!⤝, lacht het helpdeskteefje opgewonden.
  Op dat moment ruik ik een brandlucht.

  ⤽Dat is jouw nieuwe Tesla S⤝, zegt mijn zoon, ⤽de straat viert feest. Komende Oudejaar gaan we met zijn allen naar het Zeeuwse Vrouwenpolder. Daar komen de jongens uit het Brabantse Veen ook. Dat zijn pas echte deskundigen. Gaan we Ferrari??s fikken! Daar komt het begrip veenbrand vandaan!⤝
  ⤽Waarom Vrouwenpolder?⤝, doe ik of mijn neus bloedt.
  ⤽Die hebben de Postcodeloterij gewonnen⤝, kraait mijn zoon, ⤽dat is die loterij waarmee je miljonair kunt worden en onderhand ook de Derde Wereld helpt. Hele primitieve volkeren brengen ze vanuit ons welvarende Nederland beschaving bij⤝.
  Op dat moment komt mijn vrouw binnen en zij verlost de poes van het rotje. Het wordt Ferrarirood voor mijn ogen. En dan? Dan knijp ik vakkundig haar keel dicht en fluister heser dan hees: ⤽Gelukkig Nieuwjaar⤝.

  ——
  Moet Teeven ook niet gecensureerd worden?

 33. Nou, dan maar vast de colum van volgende week van Youp. Hebben we at maar eer gehad.

  W***t ***k he*n w**a****n k***i***f. Dr*** t***aa* **g***f***a* bi****p.
  G**r***s**ch m**e***a***z**e*n kk*****r **h***a**ok w**ee**t g***oo**rt *zz**v**g ****************i***********************************************************************************e**f l**f dre***g br**ui***n. K**t sch**i***ft *g***ee****d n***o***kl**f w***ss**f**g. M**r***st *rr***g***l* q***d**c****g*u rt**h***s etc***etc*****etc****etc******etc******etc*****etc.

 34. Dan maar zo!

  Nederland overspoelt wereld met ranzige reality shows
  Succes voor de Nederlandse producenten. Maar neemt de wereld het ons in dank af?

  Het begon allemaal met Big Brother, een nog vrij onschuldig en vooral saai programma waarin ‘gewone’ mensen met elkaar in een huis werden opgesloten. Sindsdien heeft ‘reality tv’ zich vanuit Nederland als een mayonaisevlek over de rest van de wereld verspreid. Intussen is het tv-format in een afmattende zoektocht naar sensatie steeds verder afgegleden in het rijk der ranzigheid. Een groot succes voor de Nederlandse mediaproducenten, maar wordt het ons in de rest van de wereld in dank afgenomen?
  De Britse krant The Independent reageert dinsdag geschokt op een plan van productiebedrijf Talpa voor een programma waarin pleegkinderen een nieuw pleeggezin zouden uitkiezen. De reactie is rijkelijk laat, aangezien het format zomer 2012 werd onthuld en niet lang daarna genadeloos werd neergesabeld door algehele verontwaardiging vanuit de samenleving met als gevolg dat het werd ingetrokken.
  Maar tekenend is dat dit programma-idee pas in de laatste alinea van het artikel wordt genoemd als dieptepunt van ranzigheid dat de Nederlandse televisieproducenten over de wereld hebben uitgestort. Daaraan vooraf gaat een zes alinea’s durende opsomming die perfect de teloorgang van de, vooral, commerciële televisie beschrijft.
  De lange lijst begint nog flatteus met de talentenjachten als The Voice, spelletjesprogramma’s als Deal or No Deal en de sterren-gerelateerde shows als Sterren Springen, Dansen, Schaatsen etc. Vervolgens komen programma’s aan de beurt die op de een of andere manier gecentreerd zijn rond de dood en seks. De Kist, Spuiten en Slikken, Neuken doe je zo. Op de volgende tree op de wenteltrap naar de diepste krochten van reality tv vinden we de programma’s die een maatschappelijke boodschap uitdragen of mensen willen activeren voornamelijk door te choqueren. Met, u raadt het vast al, de Grote Donorshow van BNN als pijnlijkste voorbeeld en Weg van Nederland, waarin asielzoekers zogenaamd moesten strijden om een verblijfsvergunning, als goeie runner up.
  Al deze shows zijn, soms in aangepaste vorm, door buitenlandse producenten ingekocht en verschijnen al jaren op zenders over heel de wereld. Net als in Nederland nemen ze, bijvoorbeeld op de commerciële markt in het Verenigd Koninkrijk, een steeds grotere plek in. Uit het artikel in The Independent, een van de betere kranten daar, is te lezen dat het ons lang niet altijd in dank wordt afgenomen. Het maakt de trots waarmee producenten als John de Mol en Reinout Oerlemans over hun verovering van de wereld spreken wat beschamend. Waar onze Deense buren furore maken met thrillers en politiek drama (The Killing, Borgen) staan wij Nederlanders bekend om de export van voornamelijk bagger.

 35. Waar onze Deense buren furore maken met thrillers en politiek drama (The Killing, Borgen) staan wij Nederlanders bekend om de export van voornamelijk bagger.

  Dit is een waarachtig mooie afsluiter van dit artikel, groter kan de tegenstelling in een zin niet verwoord worden.

 36. Koppen XL

  Reportage. In deze ontluisterende reportage raken we een taboe aan waar een sluier van mysterie over hangt. Gaat onze wasmachine veel sneller kapot dat die van onze ouders? Ja! Horen we spontaan. Het is alleszins een hardnekkige indruk die bestaat. Maar is het wel zo? Deze Koppen XL trekt op onderzoek. Een bezoek aan een elektrozaak leert alvast dat de levensduur van een toestel korter is geworden. Worden die dan slechter gemaakt? Met de technologische vooruitgang lijkt dat een contradictie. Of bestaat er zoiets als “geprogrammeerde veroudering?” Dat is een techniek waarbij de fabrikant zelf een eindtijd in een toestel programmeert. Het is een van de grootste taboes uit de industrie en bijna niemand wil het toegeven. Eén fabrikant bevestigt echter het vermoeden. Dit en nog veel meer ontluisterende feiten over onmogelijke herstellingen, sluwe verkooptrucs en peperdure inktpatronen.

  België 1 om 22.45 uur[/url]

 37. Utopia, oh oh Cherso passen prima in de posting van joppuh.
  Elk land krijgt de tv-programma’s die het verdient. En boer-zoekt-vrouw getuigt van een ziekelijk voyeurisme. Had zo uit de stal van Oerlemans kunnen komen.

 38. Bij PEC Zwolle komen Ter Wielen, Achenteh, Gravenbeek, Labylle, Nijland en Benson in het veld.

  Boer, Van Polen, Broerse, Mokotjo, Klich en Fernandez nemen op de bank plaats.

 39. Bericht door JanD, op 7 januari 2014 20:11
  ’59 DOELPUNT PEC Zwolle 1-2! Ditmaal schiet Fred Benson de bal koeltjes in de touwen.smilies/smiley.gif

  Heb ie d?t wel goed???

 40. LET OP LET OP LET OP

  SPECIAAL VOOR MIJN VRIENDEN DIE ZATERDAG NOG EVEN NAAR GC C DE P GAAN………………HEB EEN POND HOM EN KUIT KUNNEN KOPEN

 41. Dat loopje doe ik al jaar of zes Henk. Vandaag was ik was laat met voldertjes want hadt ze met oog op aanbiedingen uittellijk dinsdag al moeten bezorgen. De Pierik vindt ik mooie wijk voor volderbezorging.

 42. A28 Amersfoort -> Zwolle
  Tussen Wezep en Zwolle-Zuid.

  + 4 min. 2 km
  ————
  A28 Zwolle -> Amersfoort
  Tussen Amersfoort-Vathorst en knp. Hoevelaken.

  + 5 min. 4 km

 43. Denk het wel JeanJacques. Ben inmiddels min of meer afgehaakt.(Staat zachtjes op de achtergrond aan) Net naar een leuke documantaire gekeken over de EVT en Doeksen.

 44. Goeie……….als we op ut Eiland zijn………dan heeft de plaatselijke Troubadour weer familie erbij aangezien Tess ‘drachtig’ is…….:D:D:D

 45. Monsieur Joppuh, hebt u de heer Derksen al verwittigd dat er onder de Zwolse die-hards van Muziek Voor Volwassenen commotie is ontstaan over het veel te hoge mierzoete gehalte van de uitzending van vandaag?

 46. Nee, monsieur Rousseau. Helaas draait de heer Derksen regelmatig country voor de liefhebbers daarvan. Zelf houd ik niet zo van country, ik ben meer een stadsmens.

 47. Dat was een zeer aangenaam verrassingsbezoek bij GCCdP van een limo vol dames.
  Die bootwerker z’n blouse zat binnen no time onder het kwijl…

 48. Dat was me wel een middag/avond gisteren bij GCCdP. Foi. Eerst de overheerlijke hom & kuit van onze vriend bootwerker. Daarna een minder vervolg met Stuttgart-Pec. Maar het verrassingsbezoek van een limo vol dames maakte de dag helemaal goed. Had een déjá vu……. Trouwens bij het vertrek van de dames had ik de indruk dat onze vriend Lubbert zich ook in de limo bevond.:o

 49. Dat wat er afgelopen zaterdag gebeurde in Cdp was een mooie bijkomstigheid was voor Kale KnikkerT,mooi om te Limozien…..:D:D:D

 50. Ik was al bang geworden dat u ontvoerd was door de Limoziene

  Monsieur Rousseau, als het een bende vrouwelijk schoon was geweest had ik met alle soorten van genoegen het vereiste losgeld in natura betaald!

 51. Bericht door ja-tja, op 17 januari 2014 13:08
  ….. middag

  heet weeéékendje zo te lezen

  Wel voor de tijd van het jaar, ja… (-tja) 😛

 52. Ik betale ‘elemaole niks Peppi. Want ie ‘ebt drie bierties ‘ehad en ikke m??r iene. >:( Laot ze eerst m??r es op’olll’n met d?t stomme versien te zing’n as wi-j binn’n komt.

 53. Det stomme versien kump mie met gemak de neusgaat’n uut.:P De Kale KnikkerT ister een keer mee begunn’n en nou zingt ut ele café met.:P Zien zuster kennuh ik ok weh.:P

 54. ?rmpien Nagtzaam knipt’n vrogger altied de k??rties bi-j PEC en lust’n ok wel graeg ’n asseb?ssien. Wöör is de tied toch ebl?v’n?

 55. Niks gratis zoep’n ,toettoet boingboing op oen bolle wangen,niks van de rooie panne zoep’n….vieftig eurie de man dan tokkelen wie varder…;D:):):D

 56. Don Sjon heeft Utopia ook aan de VS verkocht. Hij had al

  John de Mol Geschat vermogen: 1900 miljoen
  Herkomst vermogen: Media, Investeringen

  FOX heeft De Mols laatste reality-vehikel al aangekocht voor de Amerikaanse markt. Gisterenavond sloten beide bedrijven de deal, vanochtend deed Talpa er een persverklaring uit. De proeftuinfunctie van SBS heeft derhalve gewerkt en dus kan Utopia gewoon weer van de buis. Het bericht komt bovendien op een bijzonder gunstig moment voor ome John, want de verhalen over zijn jongste kindje waren de laatste dagen beduidend minder rooskleurig. Hoewel de serie aanvankelijk van start ging met een imposante 1,8 miljoen kijkers, zakte dat cijfer daarna steeds verder terug met de 795.000 van afgelopen woensdag als voorlopig dieptepunt. Gisterenavond schakelden 1,1 miljoen mensen weer in, maar de stresspaniek heeft ondertussen al bij het noodlijdende SBSje toegeslagen. Dus staat er sinds gister een enquete online in de hoop te achterhalen wat er precies misgaat met de show.

 57. Nawal Masaad (26), een lekkere Britse chick van Marokkaanse origine, heeft 20.000 euro naar een Britse jihadi in Syrië proberen te smokkelen in haar onderbroekje.

  reactie: Mag hopen voor haar dat het geen muntgeld was

  zinder66 | 24-01-14 | 13:49 | niet ok!

 58. Monsieur Joppuh.

  We hebben gisteravond mogen genieten van de gastvrijheid van de club met de vierkante houten doelpalen en onze VRIEND de Taalpurist.
  Het afzakkertje bij GCCdeP duurde nogal… 8)

 59. JanD.

  Al bericht gehad van dat volk van stroomopwaarts?
  Of genieten ze nog van hun fabelachtige uitzicht in hun hotelkamer? 😀

 60. @ joppuh, op 25 januari 2014 11:40

  “Dick, is de Youp nog de moeite van het plaatsen waard?”

  Ben net precies thuis, moet em nog lezen maar nu eerst patat halen. Wat een zaadplaat trouwens

  Bericht door JeanJacquesRousseau, op 25 januari 2014 12:19

  Ik weet waar ik heen wil gaan…

Reacties zijn gesloten.