Martin Reijnders langer bij CSV’28 Stadshagen

Foto van auteur


Zwolle – Het bestuur van CSV’28 is verheugd dat zij Martin Reijnders voor de komende twee seizoenen aan de club heeft weten te binden als hoofdtrainer voor de eerste selectie van CSV’28. Tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie van de vereniging maakte voorzitter Harry van Zwieten dit bekend.CSV’28, dat dit seizoen weer voor het eerst uitkomt op het vierde klasse niveau wil graag bouwen aan een vereniging waarbij de eigen jeugd de belangrijkste spelers zijn van het eerste elftal. Met Martin Reijnders verzekert CSV’28 zich ervan dat het een trainer in huis houdt die deze filosofie onderschrijft en dat dit seizoen ook al heeft laten zien. 
Met de benoeming voor 2 jaar zet CSV’28 een eerste stap in deze opbouw zodat de ambitieuze club uit Stadshagen op termijn op een hoger niveau kan acteren.


Om de brug te slaan tussen de eigen jeugd en de eerste selectie is CSV’28 er ook in geslaagd om oud-profspeler Ignacio Tuhuteru voor het nieuwe seizoen vast te leggen als trainer van de A1. Ook hiermee zet CSV’28 een stap om de opbouw en doorstroming vanuit de jeugd een gezonde stimulans te geven. Vanaf de winterstop zal Tuhuteru al de training en coaching verzorgen bij B1 en met Reijnders samenwerken om een goede basis te leggen voor de ambities van CSV’28.

De 40-jarige Tuhuteru is opgeleid bij Ajax en heeft daar voornamelijk als linksbuiten gespeeld en zijn debuut gemaakt in het betaalde voetbal. Na twee seizoenen in het buitenland te hebben gespeeld kwam hij terug naar Nederland waar hij voor PEC Zwolle, Heerenveen en Groningen uitkwam. Daarna heeft Tuhuteru net als Reijnders deel uitgemaakt van de trainersstaf van de jeugdopleiding bij PEC Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Martin Reijnders langer bij CSV’28 Stadshagen”

  1. Proef ik hier rancune?
    Met zo’n “sportieve” opmerking hoor je zelf eigenlijk bij geen enkele vereniging thuis. Zelf zeker geen vrijwilliger bij een vereniging maar wel de mond opentrekken dat is natuurlijk de makkelijkste weg:o

Reacties zijn gesloten.