Programma Indoor Tractor Pulling Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – In heel Europa wordt reikhalzend uitgekeken naar 25 januari 2014. Dan vindt de start van het ‘pullingseizoen 2014’ plaats in IJsselhallen Zwolle. Tijdens de 31e editie van Salland Olie Indoor Tractor Pulling verschijnen nieuwe klassen en nieuwe deelnemers aan de start. De tribunes staan dicht bij de baan, waardoor bezoekers een prima uitzicht hebben op de 80 meter lange wedstrijdbaan.

 

16-01-2013_tractorpulling_gebr_dingerink_02.jpg

Het Zwolse Lambada team doet ook mee! 

 

De wedstrijden die in Zwolle plaatsvinden, staan internationaal zeer hoog aangeschreven. De vele duizenden PK’s die een tractorpulling machine op de baan brengt, zorgen al vele jaren voor extase bij de bezoekers. Bij Indoor Tractor Pulling is het de bedoeling om zo snel mogelijk een zogenaamde sleepwagen zo ver mogelijk, over de speciaal geprepareerde baan, naar het eind te trekken. De wedstrijden in Zwolle worden in twee sessies gehouden. In de eerste sessie komen de volgende klassen aan bod: Mini Unlimiteds, BE-Trucks, Light Modifieds  (de 2,5 ton vrije klasse), Light Superstocks en de Heavy Modifieds (zware vrije klasse). De tweede sessie start om 18.00 uur met de Two Wheel Drives machines. De avond wordt vervolgd met de klasse ‘Modifieds’. Tot slot wordt de avondsessie afgesloten met ALKY-Superstock tractoren.

Nieuwe klassen zijn aan het programma toegevoegd zoals de BE-trucks. Deze BE-vrachtwagens gaan zwaar steigerend over de baan. Ook nieuw is de Light Superstock.

Zwolse ‘LAMBADA’ team neemt deel aan thuiswedstrijd
Ook het Zwolse “LAMBADA” team neemt deel aan deze thuiswedstrijd. Het team is meervoudig Nederlands en Europees Kampioen in de klassen waarin ze meestrijden. Hun huidige topmachine is er één met maar liefst 4 Keith Black Race motoren van elk 3200 PK.

Algemene info en kaartverkoop.
Meer informatie en kaartverkoop op www.indoortractorpulling.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Programma Indoor Tractor Pulling Zwolle”

Reacties zijn gesloten.