Harm Wolters toch bij Stratenfestival in Zwolle

Foto van auteur

De Zwolse zanger Harm Wolters zal a.s. vrijdag toch te zien en te horen zijn op het Zwolse Stratenfestival. De zanger stond niet geprogrammeerd voor het Stratenfestival. De Zwollenaar die de drie voorgaande jaren op het podium stond van het Gasthuisplein in Zwolle vindt het jammer dat Zwolle niet een echt Nederlandstalig hoofdpodium heeft dit jaar.


Harm Wolters op het Gasthuisplein ( archieffoto )

Harm: “Elk jaar stond het gasthuisplein vol met nederlandstalige fans. Dit podium hoorde gewoon bij het Stratenfestival. Zelf wil ik mij er wel hard voor gaan maken om volgend jaar een echt Nederlandtalig podium te krijgen met alle Zwolse artiesten die op dit moment actief zijn met het Nederlandse lied. Op bevrijdingsdag hebben we laten zien dat het kon, een grandioze middag met alleen Zwolse artiesten. Dit moet gewoon weer terug komen op het Stratenfestival. Daarom zal ik er alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen.” Harm zal  a.s. vrijdag belangeloos optreden voor alle fans van het Nederlandse lied. Dit zal plaatsvinden om 22.30 uur op het Koningsplein.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Harm Wolters toch bij Stratenfestival in Zwolle”

  1. h6 is ook in de stad kan ook wel effe an komen ­čśë
    hattemer wezeper of kamper hoonhorst piraat er by en dan loopt de stad echt wel vol alleen kermis is geen straten festival :'(
    zie ook doedelzaken (stentor)

Reacties zijn gesloten.