Afsluiting Ceintuurbaan bij A28

Foto van auteur

In het weekend van vrijdagavond 6 oktober (vanaf 21.00 uur) tot en met maandag 9 oktober (tot 5.00 uur) 2006 is het deel van de Ceintuurbaan ter hoogte van het A28-viaduct, inclusief de op- en afrit Noord richting / vanuit Amersfoort en Meppel en het deel van de Ceintuurbaan vóór en na het viaduct (grofweg tussen de Rijnlaan en de Oude Meppelerweg) afgesloten voor autoverkeer.

De tijdelijke afsluiting is noodzakelijk om de asfaltdeklagen, de verkeerslichten en de wegbelijning op het ‘nieuwe’ deel van de Ceintuurbaan aan te brengen. De werkzaamheden zijn onderdeel van de aansluiting van de A28 op de Ceintuurbaan: het eerste deelproject van de reconstructie van de Ceintuurbaan. De activiteiten bestaan uit het aanbrengen van de asfaltdeklagen, de wegbelijning en het plaatsen van VRI’s (verkeerslichten) onderaan de op- en afrit.
Zowel het auto- als fietsverkeer in Zwolle (van Aalanden richting Oosterenk) wordt omgeleid via de Rijnlaan, Hogekampseweg, Meppelerstraat.
Verkeer op de A28 met bestemming afslag Zwolle Noord (nr. 20) wordt middels borden verwezen naar de afslag Zwolle Centrum (19). Hier vandaan wordt het verkeer omgeleid via de Zwartewaterallee, Middelweg, Wevelinkhovenstraat, Hogekampseweg, Meppelerstraat.
Doorgaand verkeer op de N35, A28 en A50 met bestemming Zwolle wordt middels borden geattendeerd op de afsluiting en nadrukkelijk geadviseerd de route IJsselallee / Oldeneelallee te nemen. De omleidingsroutes worden via borden aangegeven.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Afsluiting Ceintuurbaan bij A28”

Reacties zijn gesloten.