Bejaarde vrouw ernstig gewond na woninginbraak

Foto van auteur

Zwolle – Na een inbraak in haar woning aan de Mirteweg raakte vrijdagavond 31 januari een 73-jarige bewoonster ernstig gewond. Zij is met hersenletsel en in zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis.

8770.jpg 

Zaterdagmiddag vloog de Politieheli voor onderzoek boven Westenholte

Rond 18.45 uur kwam het slachtoffer thuis bij haar woning in de wijk Westenholte. Op het moment dat zij de voordeur opende, kwam een man haar woning uit. Met kracht duwde hij de vrouw weg. Zij kwam daardoor ten val met genoemd letsel tot gevolg. Kort na de melding van dit incident is via Burgernet een melding verspreid met daarin een summier signalement van de inbreker. Het gaat vermoedelijk om een naar schatting 20-jarige jongen met kort, blond stekelig haar. Hij rende er vandoor in de richting van de Malvaweg. Op deze melding zijn een aantal reacties bij de politie binnengekomen, die worden nagetrokken.

8797.jpg

8781.jpg 

Er is een uitgebreid onderzoek gestart, waarbij tientallen politiemensen worden ingezet. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze gewelddadige inbraak – en nog niet met de politie gesproken hebben – wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900—8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Bejaarde vrouw ernstig gewond na woninginbraak”

Reacties zijn gesloten.