Viertal aangehouden bij eenzijdig ongeval

Foto van auteur

Zwolle – In de vroege ochtend van zaterdag 8 februari kreeg de brandweer een melding van een mogelijke autobrand op de kruising Westenholterallee met de Blaloweg.

Op de locatie was er opvallend veel politie aanwezig waarbij een stationcar opviel doordat deze meerdere lantaarnpalen had geraakt. Na een korte inspectie van de brandweer leek er geen sprake van dat de auto in brand zou gaan en konden zij weer inpakken en terug naar de kazerne. De vier personen die uit de auto kwamen zijn door de politie aangehouden voor verder onderzoek. Een technisch verkeersspecialist van de VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om de oorzaak van de aanrijding te onderzoeken. Een bergingsbedrijf heeft de auto meegenomen. Wat de reden van de aanhouding van de vier was is niet bekend.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Viertal aangehouden bij eenzijdig ongeval”

  1. @db: ik denk dat je gelijk hebt, is wel een beetje heel toevallig dat dít ook 4 jongens zijn, op de Westenholterallee.
    Op DalfsenNet.nl is het hele stuk wel te lezen, daar staat ook bij hoe jong deze gasten waren, twee van 18, een van 16 en eentje van 19…….wat ben je dan stoer hé?? En ze hebben in de Groenestraat ook nog 3 auto’s geramd, die daar geparkeerd stonden!

Reacties zijn gesloten.