PEC Zwolle speelt gelijk tegen Heracles

|   Laatste wijziging

Zwolle – PEC Zwolle heeft zaterdagavond gelijkgespeeld tegen Heracles Almelo. In het eigen stadion werd de uitslag 1-1.

22-02-2014_pec_zwolle-heracles_almelo1-1_08.jpg  

Zwolle startte matig aan de wedstrijd. De gasten uit Almelo hadden in de eerste helft het betere van het spel. Jeroen Veldmate scoorde in de 40e minuut de 0-1. In de tweede helft was Zwolle beter en het creëerde toen ook meer kansen. Maikel van de Werff verzilverde bijna een vlammend schot, Jeroen Drost schoot op de lat. Mustafa Saymak verscheen alleen voor keeper Pasveer, maar mistte. De gasten kwamen er toen vrijwel niet meer aan te pas. De slotfase was spannend, maar Zwolle kwam niet tot scoren. In de laatste minuut scoorde Furdjel Narsingh alsnog de verdiende 1-1. Ron Jans: "Voor rust kwamen we overal te laat en leverden we de ballen in. We waren veruit de mindere en groeiden niet in het duel. Dan gaat Boer mee naar voren en is het doel leeg. De goal is 7.32 meter maar Uth schiet naast. Dat Narsingh een minuut later scoort, gun ik hem."

22-02-2014_pec_zwolle-heracles_almelo1-1_04.jpg 

22-02-2014_pec_zwolle-heracles_almelo1-1_07.jpg 

22-02-2014_pec_zwolle-heracles_almelo1-1_06.jpg
 
Via Lees verder meer foto’s…

22-02-2014_pec_zwolle-heracles_almelo1-1_01.jpg
 
22-02-2014_pec_zwolle-heracles_almelo1-1_02.jpg
 
22-02-2014_pec_zwolle-heracles_almelo1-1_03.jpg
 
22-02-2014_pec_zwolle-heracles_almelo1-1_05.jpg
 
stand_ere.jpeg  

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

45 gedachten over “PEC Zwolle speelt gelijk tegen Heracles”

  1. Matige wedstrijd gezien hoor, weinig strijd en heel weinig sfeer vanaf de FP en Noord. Geluk met de 1-1 man. Wel mooi om te zien hoe een paar Herakles supporters vak 21 uitgejaagd werden, niet juichen in Zwolle vak staat volgens mij wel (Vitesse, Ajax,hercles). Jankers uit Almelo, tranen langs de wangen, toch wel jank volk, meer dan dat we verwacht hadden. Come one Zwolluuuuuuu

  2. Wat is die sziommer toch een aansteller, een maatennaaier eerste klas. Ligt te kermen en te rollebollen en mankeert niets. Hij heeft dit helemaal niet nodig, want tis een goede voetballer.

  3. Komt maar 1 naam naar boven : NARSINGH !

    Wát een overtuigende rentrée, vanharte gegund Furtjel !

    Genoten van je snelheid en behendigheid. Van mij een 9+ .

  4. Tot mijn verbazing lees is berichten over geen sfeer op noord.
    Vandaag met mijn zoontje van 5 in vak 7 gestaan, naast ons (vak 6) staat een groep met vlaggen en een trommel. Deze heren waren de hele wedstrijd bezig om de sfeer op noord er in te houden!
    Dat lukte ze niet altijd, maar ondanks dat zongen ze zelf gewoon door.

    Verder blij een met terecht puntje

  5. @D.Huizinga

    Een trommel en twee vlaggetjes is GEEN SFEER het was dramatisch vanavond en wat betreft dat zingen ik wordt ziek van elke keer dat egels lied rot op we speelden tegen heracles !!!!!

  6. @Vrolijkheid

    Lees je wat ik typ? Deze heren zongen de hele tijd door, kan ik van de rest op de noord tribune niet zeggen.

    En dat ‘wie niet springt is een eagle’ kwam van bovenaan vak 7

  7. FP Zwolle; zielig dat zelfs bij PEC supporters van de tegenpartij een vak worden uitgejaagd. Schaam je in plaats van daar trots op te zijn. On-topic: terechte uitslag.

  8. Veel sfeer opnieuw, zelfs Vakkie 16 deed mee 😉 En de terechte gelijkmaker in de blessuretijd. Nu al een historisch seizoen met in het 113de seizoen een hogere eindnotering dan ooit tevoren, kans op de bekerfinale en een Europees debuut. Noar Veur’n!

  9. We zijn al blij met een punt tegen Heracles, pffff wat een drama wedstrijd. We hebben helemaal geen middenveld meer, beloofd niet veel goeds.

  10. In de allerlaatste minuut nog langszij komen en tot dan (dus de hele wedstrijd) geen zwolle supporter gehoord.
    Nep-zooi!
    Steun je club man en wees trots!

  11. @annetjuh: Vind jij dat PEC-hooligans wel thuishoren in het mooie IJsseldelta-stadion dan? Ik vind het bezopen dat uitvakken ?berhaupt nodig zijn.

  12. Prima resultaat toch, een punt op de valreep? En sfeer: ach, voor een pure echte voetbalsfeer ga je niet naar PEC, zo simpel is het. Als je van ‘gezellig met elkaar’, Thialf en Sjotsi-achtige sfeer houdt zit je in Zwolle prima, net zoals bij een club als Heerenveen. Wil je een meer pure, hartstochtelijke rauwe voetbalsfeer dan ga je naar clubs met minder toeschouwers en meer supporters en een serieuze harde kern.
    Ieder z’n ding, toch?

  13. Slechte wedstrijd gezien, helaas hebben we “geen sterk middenveld”, het wordt tijd dat Mokotjo zijn opwachting weer gaat maken. Narsingh, prima als die weer mee gaat doen, maar blijf langs dat zijlijntje lopen en laat je niet verleiden tot acties binnendoor. Er omheen en de goals vallen uiteindelijk wel. Sfeer…dat maak jezelf. Misschien kan PEC Zwolle ons ondersteunen door ons eindelijk iets leuks aan te bieden in de rust.

  14. wat een raar spandoek van die southside loyals trouwens? zwolle olympic city ofzoiets?? hang dat ding lekker in heereveen op ofzo…stelletje neppe gasten

  15. Sfeer en PEC : allemaal FOX- kijkers waarschijnlijk.

    Ben op de hele wereld naar voetbal geweest . Maar vind de sfeer op de PEC- tribunes meer dan uitstekend.
    Heel goed zelfs , zeker sinds het nieuwe stadion .Ga zo door.
    Op Fox krijg je minder dan 25% van de werkelijkheid bij PEC mee.

    Discussie over sfeer bij Zwolle gesloten, terug naar de discussie over voetbal 8)

  16. Bericht door Vrolijkheid, op 22 februari 2014 23:19

    @D.Huizinga

    Een trommel en twee vlaggetjes is GEEN SFEER het was dramatisch vanavond en wat betreft dat zingen ik wordt ziek van elke keer dat egels lied rot op we speelden tegen heracles !!!!!

    Vrolijkheid is iemand van Tifosi. Die waren ook zo goed in het maken van de sfeer tijdens een wedstrijd….

    Bij ons op het vak (dicht bij uitvak) hoorde ik Heracles meer dan PEC. Maar ik heb zojuist de wedstrijd terug gekeken op Fox, en daar was de aanhang heel goed te horen.

  17. Bericht door marc038, op 23 februari 2014 8:41

    Prima resultaat toch, een punt op de valreep? En sfeer: ach, voor een pure echte voetbalsfeer ga je niet naar PEC, zo simpel is het. Als je van ‘gezellig met elkaar’, Thialf en Sjotsi-achtige sfeer houdt zit je in Zwolle prima, net zoals bij een club als Heerenveen. Wil je een meer pure, hartstochtelijke rauwe voetbalsfeer dan ga je naar clubs met minder toeschouwers en meer supporters en een serieuze harde kern.
    Ieder z’n ding, toch?

    Domme reactie. Een ieder gaat naar de club in de buurt.
    SUPPORT YOUR LOCAL!!

  18. @Leo, prima om je ‘local te supporten’, maar beweer niet dat het sfeervol is. WEL gezellig en gemoedelijk, dus als je dat als sfeervol ervaart, prima. Maar het is net of je naar het schaatsen zit te kijken, zo zoetjes en gemoedelijk. Daar kunnen 50 man en een trommel niets aan veranderen…

  19. @marc038

    Als je er wat aan wilt veranderen kom je toch even bij die jongens staan? Geloof me daar gaat het niet zo zoetjes. Binnen die groep zit het wel goed. Azijnzijkers zoals jij met een mening over sfeer maar zelf geen fuck uitvoert moeten we af!

  20. jeanjacquesrouseau gelukkig hebben we nog een puntje mee kunnen snoepen deze wedstrijd maar voor europees voetbal lonkt moet er nog wel heel wat gebeuren om daar te handhaven

  21. Wat was er aan de hand in het home na de wedstrijd? Zat aan de bar toen een groep heracles “supporters” het home binnen wilden komen

  22. @Pjotr.
    Europees voetbal halen zou al een unicum zijn voor PEC, maar we doen nog steeds op drie fronten mee daar voor ondanks het voortdurende gemis van 3 à 4 van de beste spelers wegens blessures.
    Ik heb er alle vertrouwen in dat Gerard Nijkamp ook voor volgend seizoen weer een aantal verrassende spelers zal aantrekken.

  23. IK zit ineens te denken: “Hoeveel mensen zullen er vandaag de dag in het stadion zitten die tijdens het referendum tegen het stadion hebben gestemd. Een nieuw stadion had Zwolle toch niet nodig, dat kwam toch nooit vol. 😉

  24. Dat referendum ging toch niet over het stadion, Mike70? In mijn herinnering ging het over de gokhal, die er uiteindelijk, zij het in bescheidener omvang, toch kwam. Ik heb ook tegen de gokhal gestemd, maar was wel voorstander van een nieuw stadion. Een stad als Zwolle hoort in mijn ogen te beschikken over een fatsoenlijk stadion, schouwburg, museum en muziekzaal.
    Mag ik binnenkort weer eens een wedstrijd bezoeken?;)

  25. Dat heb ik dus maar even gedaan, Mike70. En wat blijkt: met mijn geheugen is niks mis.:P
    bron: Reformatorisch Dagblad 13-1-2005

    Burgers uit Zwolle hebben bakzeil gehaald in hun protest tegen investeringen van de gemeente in het nieuwe stadion van voetbalclub FC Zwolle. De inwoners krijgen geen referendum tegen de investering. Dat oordeelde de Raad van State woensdag.

    In Zwolle wordt op 2 maart wel een referendum gehouden over de realisatie van een gokhal naast het toekomstige voetbalstadion. Zwollenaren mogen zich dan uitspreken over een nieuwe verordening die 400 gokautomaten toestaat. In Zwolle staat momenteel een gokhal van Flash Casino??s met 55 automaten.
    De rechtbank in Zwolle verklaarde in februari vorig jaar dat de gemeenteraad een inleidend verzoek tot het houden van een referendum over de bouw van het stadion terecht had afgewezen. De 33 burgers die het verzoek hadden ingediend, hekelden de investering van 10 miljoen euro gemeenschapsgeld in het stadioncomplex. De burgers stapten daarop naar de Raad van State.

  26. Zoveel mogelijk kerkgangers mobiliseren terwijl iedereen wist en weet dat het helemaal niet om dat gokpaleis ging. Goeie politieke truck die veel, heel veel gemeenschapsgeld heeft gekost.

    Achteraf kan ik er alleen nog maar om gniffelen. Hoe zou het trouwens zijn met mevrouw Twisterling en de heer Zelle?

Reacties zijn gesloten.