In beweging op Internationale Vrouwendag

Foto van auteur

Zwolle – Op 8 maart wordt de Internationale Vrouwendag in Zwolle gevierd. Dit jaar is de organisatie te gast bij Cibap – vakschool voor verbeelding – Nijverheidsstraat/Zwartewaterallee van 14.00 uur tot 21.00 uur.  Deze locatie is goed te bereiken met fiets, auto en OV. Naar verwachting komen er ruim 900 vrouwelijke bezoekers. De organisatie is in handen van paraplustichting Zwols Vrouwenplatform en haar 12 aangesloten vrouwenverenigingen. De toegang is gratis. Neem (contant) geld mee voor consumpties of een bijdrage voor een creatieve workshop. 

 

Allerlei vormen van ‘beweging’ staan dit jaar centraal. Een politieke beweging, vanwege het Politieke Café met politica uit de Zwolse politiek, je kunt ‘stemmmen’ met je voeten en zo inzicht krijgen in je persoonlijke kieswijzer . Een modieuze beweging vanwege de modeshows voor kleding, schoenen, lingerie, badmode, brillen, haar en make-up. Er zijn ook miniwinkeltjes waar je de kleding, schoenen, badkleding, lingerie, brillen en make-up kunt kopen. Er is muziek met o.a. optredens van Popkoor HoorHaar en Blent. En PIMP-je-spirit met heel veel ‘spirituele’ snuffelconsults. Natuurlijk zijn er ook weer heel veel workshops te volgen. Van ‘ boerenverstand’  tot hormonen, van theatersport tot Yoga. En ook creatief kun je de handen uit de mouwen steken.

Naast inhoud en ontspanning draait het natuurlijk om ontmoeting van vrouwen die je kent en die je nog vreemd zijn. Ga in gesprek tijdens de High-Tea of onder het genot van een drankje of de diverse internationale happen.

 

Beweeg je dus op 8 maart naar Cibap en ontmoet, leer en geniet! Het begint deze zaterdag om 14.00 uur. Je stapt in op een tijdstip die jou past. 

 

Er wordt gewerkt met inschrijving voor workshops en snuffelconsults.

Het complete programma en tijden op zwolsvrouwenplatform.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)