Eis 9 jaar voor steekpartij TempoTeam

Foto van auteur

Voor de rechtbank in Zwolle is negen jaar cel geëist tegen de verdachte van een steekpartij bij uitzendbureau TempoTeam in Zwolle. De man zou vorig jaar oktober drie medewerkers van het uitzendbureau aan de Sassenstraat hebben neergestoken. De man zou nog 230 euro aan loon te goed hebben. De verdachte ontkent dat hij heeft gestoken en zegt zelf door een medewerker te zijn aangevallen.

De man weigert zich in het Pieter Baancentrum te laten onderzoeken. Het Openbaar Ministerie vindt de man bijzonder agressief en had tbs willen eisen maar zonder onderzoek van het Pieter Baancentrum is dat niet mogelijk. De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

Bron:RTV Oost

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Eis 9 jaar voor steekpartij TempoTeam”

 1. Mooi, dat hij niet mee wil werken, toch?
  Nu kunnen ze hem een ‘echte’ straf geven en kan hij het niet op ‘ontoerekeningsvatbaar’ gooien, lijkt me!
  Ben wel erg benieuwd hoeveel straf hij nu gaat krijgen. En vooral of hij dan alsnog spijt krijgt van zijn beslissing 😉

 2. ”Vrijwel meteen gaf hij een medewerker een vuistslag. Hij wachtte even, pakte een mes en stak de man in zijn buik. De steek was zo heftig dat de ingewanden naar buiten kwamen. Een andere medewerkster werd tegen een muur gezet en kreeg een streep over haar gezicht met het mes. Een derde medewerker wierp zich op O. Met gevaar voor eigen leven wist hij O. te ontdoen van het mes. Hij liep daarbij snijwonden op”

  Dit is gewoon een dubbele poging tot moord, 9 jaar is wel het minste wat deze man verdiend. Of man? knulletje van 18 ja! 🙁

 3. Hee wat maf. Die Julien C. die dat jongetje vermoordde kreeg 20 EN tbs, ook ZONDER onderzoek in he tPeter Baan Centrum. Hoe kan dat? Waarom kan men hier dan geen tbs eisen? Ik vermoed dat de journalist hier verkeerd ge?¯nfomeerd is. Maar ik hoor het wel als dat niet zo is.

 4. “De man weigert zich in het Pieter Baancentrum te laten onderzoeken.” Heeft ‘ie nog wat te willen ook? Dacht ’t toch niet! Hier past maar 1 straf: levenslang, maar dan ook echt levenslang. Nooit meer loslaten zo’n idioot. Toch ben ik bang dat de rechter daar anders over gaat denken.. >:(

 5. Die kerel weet gewoon dat wanneer hij meewerkt aan een onderzoek dat de kans bestaat dat hij TBS krijgt. Een slimme advocaat zal hem dat wel ingesproken hebben. Bij TBS heb je de kans dat je nooit meer vrij komt. Dus hij zal zijn kaarten wel goed willen spelen. De officier kan wel genoeg eisen, maar de rechter beslist uiteindelijk ofwel nu ofwel in hoger beroep. Ik voorspel van de 9 jaren blijven er 4 over waarvan dan weer een derde afgaat. Dus 2,7 jaar blijven er dan over bij goed gedrag. met goed gedrag kan hij dan misschien 7 maanden het laatste deel thuis uitzitten. Hij heeft al een jaar in voorarrest gezeten dus met een jaar kan hij alweer op straat staan!
  Bij Julien C was er ook sprake van een kind ik denk dat het dan zwaarder weegt?

 6. @ john

  en dan zeiden ze ook nog op het journaal dat hij geen levenslang kreeg omdat ze dat voor zwaardere vergrijpen willen opleggen ( julien c) 😮 >:(

 7. Goedzo joop!!!! Dus je bent het er misschien ook mee eens dat mensen die aanzetten tot haat ook door het gerecht veroordeeld moet worden? Heel goed jopie! Dus niet alles over ?©?©n kam, maar individueel! ben je het misschien ook eens met de stelling (zoek maar even op s-t-e-l-l-i-n-g)) dat een bevolkingsgroep er niets aan kan doen hoe een rechter oordeelt? Dit is echt ook een beetje een school voor je h?©?
  Ben benieuwd hoe de reacties in de media zijn over dit bericht indien het iemand van het lijstje van wilde Geert bertrof? Nee, want dan moet ie het land uit! En deze mafkees wil je juist in je land houden door em nooit meer vrij te laten? Hmmmmm….. :-

Reacties zijn gesloten.