Gratis taxatiedag in bibliotheek Zwolle

Foto van auteur

Op zaterdag 8 september kunnen leden en niet-leden van Bibliotheek Zwolle hun “schatten” op waarde laten taxeren. De gratis taxatie wordt verzorgd door het Arnhemse Veilinghuis Passon. De taxatie is één van de activiteiten van het Open Huis van Bibliotheek Zwolle in het kader van de opening van het culturele seizoen “Pak de  draad weer op!”

De laatste jaren is er een toenemende vraag naar informatie over oude voorwerpen en verzamelingen. Postzegels, munten, oude bankbiljetten, brieven en ansichtkaarten maar ook eventueel sigarenbandjes, bidprentjes en suikerzakjes kunnen voor taxatie worden aangeboden. De taxatiedag wordt in samenwerking met Veilinghuis Passon uit Arnhem georganiseerd en is gratis en geheel vrijblijvend. Alles wat maar (in albums) verzameld kan worden, met uitzondering van kunst, antiek, boeken en sieraden, is op deze dag welkom.

Wie nog een oude verzameling van opa op zolder heeft liggen, heeft dus een mooie gelegenheid om op zaterdag 8 september de centrale bibliotheek te bezoeken. Veilinghuis Passon is voor iedereen (leden en niet-leden) van 11.00 tot 16.00 uur aanwezig om uw “schat” op waarde te taxeren.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)