Geld voor onderzoek luchtkwaliteit

Foto van auteur

Zwolle en Deventer krijgen geld van de provincie voor een onderzoek naar de luchtkwaliteit

De twee steden hebben te maken met een slechte luchtkwaliteit langs de wegen en willen die verbeteren. Voordat er effectieve maatregelen kunnen worden genomen, moet er onderzoek worden gedaan. De provincie draagt bij in de onderzoekskosten.
Bron:  RTV Oost

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Geld voor onderzoek luchtkwaliteit”

  1. Wat moet er in helemsnaam n?º nog weer onderzocht worden – vraag ik mij af? We komen in ons land om van de onderzoeksrapporten. Allemaal geld en tijdverspillerij – want het zijn onderzoeken waarvan de uitkomst allang vast staat. Kunnen we niet eens laten onderzoeken – hoe we dat steeds weer toeslaande onderzoeksvirus voorgoed kunnen uitroeien? Of komt dan de werkgelegenheid van veel overbodige onderzoeksbureaus in gevaar? Zou ik graag onderzocht willen zien. Pfffffffffffff.

  2. Je wilt niet weten wat er tegenwoordig onderzocht wordt om een weg aan te leggen. Van het bestuderen van vogeltrekroutes tot het opwaaien van zand op gewassen.

  3. Ik begin steeds meer het vermoeden te krijgen – dat die onderzoekbureautjes worden bestierd door oud-ambtenaren. Die weten immers dat je met lijvige en niets zeggen onderzoeksrapporten bakken geld kunt verdienen. V?©?©l meer – dan een gewoon bureau ambtenaartje ooit zal kunnen verdienen.

  4. Daar moet een bureau-ambtenaartje minstens 10 jaar voor werken. Geen wonder dus dat veel kiene ambtenaren hun baantje inwisselen voor het grote geld. Geef ze eens ongelijk.

Reacties zijn gesloten.