Onder invloed

Foto van auteur

Een 47-jarige snorfietser uit Zwolle is op vrijdagochtend 31 augustus aangehouden op de Kerkstraat voor rijden onder invloed. De man blies bij de ademanalyse 810 ug/l en kreeg hiervoor een proces-verbaal en een rijverbod van tien uren opgelegd.

Op de Dijkstraat werd vrijdagochtend 31 augustus een 27-jarige bromfietser uit Zwolle aangehouden voor rijden onder invloed. Hij blies bij de ademanalyse 730 ug/l, hetgeen hem een proces-verbaal en een rijverbod van acht uren opleverde.

Vrijdagochtend 31 augustus werd op de Rembrandtlaan een 35-jarige automobilist uit Zwolle aangehouden voor rijden onder invloed. Bij de ademanalyse blies de man 355 ug/l. Met een proces-verbaal en een rijverbod van drie uren op zak kon de man lopend zijn weg vervolgen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Onder invloed”

  1. Tjonge…. in vergelijking met die snorfietser en bromfietser zou je bij die automobilist bijna zeggen dat hij ‘maar’ 355 ug/L blies :-

    Jammer dat er toch zo vaak mensen met (teveel) alcohol achter het stuur kruipen.

  2. En dus blijken de controle dus weer hartstikke nodig. Ik verbaas me er ook over hoe vaak en hoe veel mensen er nog gesnapt worden alleen al in Zwolle. Je zou zeggen dat tegenwoordig iedereen de gevolgen van alcohol nu wel kent, maar blijkbaar is dat voor sommigen niet genoeg reden om je te laten rijden.

  3. Volgens mij begrijpen veel mensen nog niet dat het ook strafbaar is als je op je brommer, fiets of snorfiets zit met teveel alcohol op. Het blijft gewoon een feit dat teveel alcohol en de openbare weg gewoon niet samen gaan.

Reacties zijn gesloten.