Griekse jeugdinternational op proef bij PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle begroet de komende week enkele proefspelers. Zo traint vanaf maandag Stelios Vasiliou mee en maakt hij naar alle waarschijnlijk zijn opwachting in de oefenwedstrijd tegen ASV Dronten van dinsdag.

Deze spits staat momenteel onder contract bij Levadiakos FC, dat uitkomt in de Griekse Eredivisie. Ook speelde hij wedstrijden voor diverse jeugdelftallen van Griekenland. Naast Vasiliou wordt ook Soufian Moro getest. De aanvaller die de afgelopen jaren onder contract stond bij FC Utrecht speelde tot nu toe één wedstrijd in de Eredivisie. Daarnaast komt Kevin Mennega van FC Groningen de komende periode ook op proef. De spits traint mee voor een plek bij Jong PEC Zwolle volgend seizoen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Griekse jeugdinternational op proef bij PEC Zwolle”

  1. Kortom een Griekse spits die in 108 wedstrijden maar 16 keer scoorde, een buitenspeler die in januari 2014 nog gewogen en te licht bevonden is door GAE en een spits uit de beloften van FC Groningen waar Grunn’n zelf geen toekomst in ziet…

  2. @dick

    Deze 3 spelers lijken mij niet PEC Zwolle naar een hoger niveau toe tillen. Over het aankoopbeleid van PEC van de laatste jaren ben ik meer dan tevreden.

  3. Die Karagounis komt nog wel, heeft zijn klasse al een paar keer laten zien, tegen Twente nog met die pracht goal.. heeft gewoon wat aanpassingsproblemen gehad, taal ect.. Komend seizoen staat iedereen te juichen over hem.

  4. Er zijn vaker verrassende versterkingen aangetrokken. Maar ook veel bankzitters.
    Hoe staat het met Erik Falkenburg? PEC had hier toch ook belangstelling voor?

Reacties zijn gesloten.