Extra kidsvak in PEC Zwolle stadion

Zwolle – Vanwege het doorslaand succes van het kidsvak op de Fred Patrick tribune, opent PEC Zwolle vanaf komend seizoen een tweede vak speciaal voor kinderen. Dit nieuwe kidsvak is vlak langs het veld, zodat je bovenop de actie zit. Zo zijn alle spelers en doelpunten van dichtbij te zien.

Ook beschikt het nieuwe kidsvak over een eigen ingang en uiteraard komt mascotte Zwolfje elke wedstrijd gezellig langs. Prijzen kidsvak PEC Zwolle: Kinderen tot en met twaalf jaar betalen €70,- voor een seizoen in het kidsvak. – Kinderen tot en met zestien jaar betalen €110,- voor een seizoen in het kidsvak. Volwassenen betalen €185,- voor een seizoen in het kidsvak. Het is voor volwassenen alleen mogelijk in het kidsvak plaats te nemen, in combinatie met een seizoenkaart voor een kind.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Extra kidsvak in PEC Zwolle stadion”

  1. Ik ben benieuwd of dit een goede zet is van de club. Dit is het rechterdeel van de voormalige stentor-tribune. Hier zit je vrij dicht tegen de voorkant van het uitvak aan.

    Waarom maken ze van de zuid tribune (het deel naast het uitvak) geen volledig kidsvak? Hier is voldoende ruimte, het zijn overdekte plekken en er is minder interactie met de uitsupporters door de dubbele plexiglaswand.

  2. Tja, nogal onveilig voor de kids lijkt mij. Die uit-supporters zijn in staat allemaal rottigheid te roepen en van alles naar je toe te gooien.

  3. @zwolluh
    Je hebt gelijk dat ze ding kunne gaan gooien, en daadr kunnen
    ze nog wel wat op vinden
    Maar nu zit het kindervak in de buurt van de harde kern en daar
    zijn alle spreekkoren ook niet altijd even vriendelijk

  4. Uitsupporters zullen heus niks op kinderen gooien daar valt geen eer te behalen vaak applaudiseren die zelfs voor die kinderen.. Die gasten richten zich vooral op hun eigen kaliber

  5. Bericht door Panda, op 23 mei 2014 7:23
    De panda’s tussen de kids ben benieuwd hoe dat gaat uitpakken !

    leuk toch krijgen ze een eigen vak , 😉

  6. Uitsupporters zullen heus niks op kinderen gooien daar valt geen eer te behalen vaak applaudiseren die zelfs voor die kinderen.. Die gasten richten zich vooral op hun eigen kaliber

    Misschien dan wel een tactische zet om het daar te positioneren? Er is toch wel eens ‘rotzooi’ geweest op dat stuk? Anders lijkt me de andere kant van deze tribune logischer, dan zitten ze onder het huidige kidsvak, dus allemaal gezellig bij elkaar.

  7. Eigenlijk heel logisch. Nu zal de stentor veel vaker vol zitten en voorkom je juist dat die kaarten in handen van uitsupporters komen.
    😀
    Het huidige kidsvak mag van mij ook wel naar de andere kant van de FP tribune trouwens.

Reacties zijn gesloten.