Olympus all-In Jeugdtoernooi op de Pelikaan

Zwolle – In de laatste week van de basisschoolvakantie (van 11 tot en met 16 augustus) houdt ZTC De Pelikaan weer traditiegetrouw het Olympus all-In jeugdtoernooi.

olympus.jpg 

Naast het bekende en gezellige recreatieve toernooi houden wij ook een prestatief toernooi met ongekend grote geldprijzen. Daarom nodigen wij, naast de jeugd die het gezellig vindt om de laatste week van de vakantie nog een balletje te slaan, ook de goed getrainde jeugd uit om zich in te schrijven. Een extra verdiende zakcent is tenslotte nooit weg!

Er wordt gespeeld in de categorieën 2 tot en met 9 voor het prestatief tennis. Het recreatief toernooi is voor spelers in de categorie 7, 8 en 9. Ook kan men zich aanmelden voor de rood, oranje, groen categorie. Via toernooi.nl kan men zich vanaf heden inschrijven.

Ook naast de baan is er gedurende het toernooi genoeg te doen. Het alom bekende prijsschieten is er weer en natuurlijk de bekende ijscokar. Ook is er tijdens de prijsuitreiking een verloting met leuke prijzen.

Het Olympus toernooi geldt als een van de best bezochte toernooien van Zwolle en omstreken en door middel van geldprijzen hopen wij de categorie beter getrainde jeugd naast de recreatieve jeugd te bereiken en hierdoor spannende wedstrijden te realiseren.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Olympus all-In Jeugdtoernooi op de Pelikaan”

  1. Wat is er precies mis mee om kinderen te stimuleren om de beste te zijn in hun sport? De motivatie wordt zeker een handje geholpen met flinke prijzen.

Reacties zijn gesloten.