Onderzoek naar mishandeling beveiliger bij Hedon

Zwolle – Woensdagavond 11 juni zijn bij poppodium Hedon aan de Burgemeester Drijbersingel een 32-jarige man uit Lemelerveld, een 25-jarige man uit Hellendoorn en een 23-jarige vrouw uit Raalte aangehouden voor openlijk geweld.

Zij mishandelden een 41-beveiligingsmedewerker die de Hellendoorner uit het gebouw had gezet omdat hij na verschillende verzoeken binnen bleef roken. Hierbij kwam de Hellendoorner met zijn hoofd tegen een deurpost aan en liep hij een bloedende hoofdwond op. Daarna liet ook hij zich niet onbetuigd een sloeg de beveiliger. De beveiliger die zich tegen het drietal verweerde deed aangifte. De drie aangehoudenen deden eveneens aangifte tegen de beveiliger. Naar de toedracht van de geweldpleging wordt een nader onderzoek ingesteld.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “Onderzoek naar mishandeling beveiliger bij Hedon”

  1. En die hardhandigheid van de beveiligingsmedewerker waardoor iemand een bloedende hoofdwond oploopt is wel normaal? Actie reactie is dit.

    Wel vaker sinds de nieuwe Hedon verhalen gehoord over iets te hardhandige beveiligers.

  2. @Zuiski.1: Iedereen die tegen zijn wil een uitgaansgelegenheid wordt uitgezet zal het groter maken dan het is.

    In dit geval was de “bezoeker” het niet eens met het feit dat hij eruit werd gezet en strubbelde behoorlijk tegen. Daarbij raakte hij in onbalans en viel tegen de deurpost.

  3. Het is toch gewoon bekend, dat er niet meer gerookt mag worden in uitgaansgelegenheden? Doe dat dan ook gewoon niet!

    Het viel me tijdens het optreden van Limp Bizkit juist op dat de beveiligers hun werk met plezier stonden te doen en genoten van hoe Fred Durst het publiek in ging.

  4. Hahah hadden die gasten dat maar jaren geleden in de voorstraat geprobeerd dan waren ze zeker flink aangepakt.. Je gaat uit en je moet je aan de regels houden die in een cafe gelden! puntuit!!!
    Doe je dat niet krijg je een waarschuwing bij herhaling eruit! Klaar!

  5. @Zuidski, ik roep niet voor meer politiegeweld, maar politie mag en mischn zelfs moet harder optreden in bepaalde situaties!!!
    Dus als je dingen net zo “goed”begrijpt zo als je ze leest dan weet ik voldoende van je!
    Als je meerdere waarschuwingen van de portier( want op dat moment beveiligerbeamte) negeert en jezelf niet aan de regels houdt dan moet je lekker thuis blijven zitten en doen wat je zelf wilt en niet uitgaan!!!

  6. Vast wel. Maar niks aan te doen. Waar gehakt wordt vallen spaanders. Als ‘verschillende verzoeken’ negeert moet je niet gek opkijken dat je wat steviger aangepakt wordt.

  7. @tjabbo: Als hij gewoon netjes het pand verlaat is er ook geen risico om er hardhandig uitgezet te worden. Risico van je gedrag.

Reacties zijn gesloten.