Danstalent gezocht

Door Redactie

Zwolle – Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle is op zoek naar danstalent. Dans & Creatief bestaat nu al zo’n 3,5 jaar en wil graag haar aanbod uitbreiden met diverse demo-dansgroepen voor jongeren en volwassenen die graag meer uitdaging zoeken naast hun reguliere danslessen.

Daarom organiseert Dans & Creatief aanstaande zaterdag 14 juni een dansauditie. De auditie start om 13 uur en duurt tot 15 uur. Tijdens deze auditie krijgt iedereen een choreografie aangeleerd, welke eigen gemaakt dient te worden en aan het einde van de audities geshowd wordt aan drie dansdocenten van Dans & Creatief. 

Tijdens de auditie wordt gekeken hoe snel men choreografieën oppakt, wat het niveau is van de dansers en of men over het nodige portie lef beschikt om op te gaan treden voor (groot) publiek. Het demo-dansteam zal namelijk het hele jaar door tijdens diverse evenementen haar kunsten vertonen. Het doel is ook om het demoteam klaar te stomen voor wedstrijden. De audities zijn vanaf 11 jaar en worden gegeven aan de Harm Smeengekade 20 te Zwolle. Aanmelden kan via: info@danscreatief.nl. Nog geen 11 jaar maar wil je toch graag meer doen met je danstalent? Vanaf september start er ook een groep ‘demo-kids showdance’ voor jonge danstalenten vanaf 7 jaar. Op zaterdag 6 september zal er nog een tweede auditie plaatsvinden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)