FC Zwolle naar Eindhoven

FC Zwolle speelt vrijdagavond een uitwedstrijd in Eindhoven. De wedstrijd tegen FC Eindhoven betekent voor de Zwollenaren een weerzien met Dominggus Lim-Duan. De Zwollenaar doorliep de hele jeugdopleiding van FC Zwolle en maakte in het seizoen 2000/2001 zijn debuut voor de club uit zijn geboortestad. Met uitzondering van een verhuurperiode aan Excelsior vorig seizoen (hij was betrokken in de ruil met Santi Kolk) stond hij zes seizoenen onder contract. Hij speelde meer dan 150 duels voor FC Zwolle en maakte daarin 24 doelpunten. Afgelopen zomer liep zijn contract af en sindsdien speelt hij voor FC Eindhoven.

Dominggus, hier tijdens het kampioensschap met Excelsior in april dit jaar

De selectie van Jan Everse kent geen Schorsingen. Rob van der Sluijs kampt nog met een blessure aan de buikwand. Ivo Rossen heeft een blessure aan de linkerenkel. Harvey Bischop kampt met een blessure aan de lies.

Het duel begint vrijdagavond om 20:00. Voor dit duel geldt vrije verkoop. De supportersclub organiseert voor dit duel GEEN busreis. Supporters van FC Zwolle kunnen deze wedstrijd op eigen gelegenheid bezoeken. Kaarten zijn beschikbaar bij de kassa van het gastenvak.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “FC Zwolle naar Eindhoven”

Reacties zijn gesloten.