PEC Zwolle krijgt te weinig in Europa League

|   Laatste wijziging

Zwolle  – Een sterk PEC Zwolle heeft donderdagavond gelijkgespeeld tegen Sparta Praag. Het werd in een nagenoeg vol stadion 1-1. Het doelpunt van Zwolle, en de eerste ooit in Europees verband, werd gemaakt door Jody Lukoki. Volgende week donderdag is de return in Praag.

21-08-2014_pec-praag_1-1_06.jpg

PEC Zwolle startte bijzonder goed aan de wedstrijd. Het kreeg al snel een aantal kansen. Maikel van der Werff kreeg in de 26e minuut zelfs de uitgelezen kans om Zwolle op voorsprong te schieten. De penalty was echter een prooi voor doelman David Bicik. De keeper voorkwam zes minuten later ook een treffer van Ryan Thomas. Na rust kwam Zwolle dan toch op voorsprong. Jody Lukoki schoot in de 77e minuut raak na een assist van Jesper Drost (1-0). Ladislav Krejci maakte 5 minuten later het belangrijke uitdoelpunt voor de Tsjechen (1-1). Om door te gaan naar de zo belangrijke poulefase moet Zwolle in Praag 1-1 gelijkspelen (en daarna via verlenging en penalty’s winnen) of winnen. En dat laatste zou zo maar eens kunnen.

21-08-2014_pec-praag_1-1_04.jpg

21-08-2014_pec-praag_1-1_05.jpg

pec_zwolle.jpg  

 Via Lees verder meer foto’s…

21-08-2014_pec-praag_1-1_01.jpg
 
21-08-2014_pec-praag_1-1_02.jpg
 
21-08-2014_pec-praag_1-1_03.jpg
 
21-08-2014_pec-praag_1-1_07.jpg
De 1-0 voor Zwolle!
 
21-08-2014_pec-praag_1-1_08.jpg
 
21-08-2014_pec-praag_1-1_09.jpg
De 1-1
 
21-08-2014_pec-praag_1-1_10.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

27 gedachten over “PEC Zwolle krijgt te weinig in Europa League”

  1. Prima, leuk hoor,.. …maar waarom die muziek nu nog zo lang zo hard moet?

    Dikke overlast is het. Ik vind het leuk dat Pec het aardig doet, maar zo raak je mij weer kwijt.

  2. Okay, dan mijn excusses. Ik vond het ook al vreemd dat met zo uitbundig met een 1-1 zou zijn. Wat is er in het centrum nu dan te doen? Aah, maakt ook niet uit. Dit topic gaat over voetbal. Nogmaals excusses. Hopelijk wint Pec de volgende wedstrijd.

  3. Bah, jammer van de tegengoal. Zwolle domineerde en had (veel) meer verdiend. Kan iemand mij uitleggen waarom Michael vd Werff de penalty nam? Zo bij mij namelijk niet bij de eerste vijf zitten.

  4. Bericht door karelfietspomp, op 21 augustus 2014 22:34
    Prima, leuk hoor,.. …maar waarom die muziek nu nog zo lang zo hard moet?

    Te snel geoordeeld, die muziek komt niet van het stadion, dat komt uit de stad. Introductie nieuwe studenten, onze toekomstige bestuurders.

  5. Jammer dat de 1-1 te makkelijk viel, vooral eerste helft genoten. Volgende week hopelijk iets beter met de kansen omgaan en dan doorgaan.

  6. PEC had meer verdiend. Jammer die tegengoal! Maar wat een rotherrie weer. Bah. De Gemeente Zwolle lijkt de sint wel met het uitdelen van die lawaaivergunningen.

  7. Trots op pec zat gister gelijktijdig Feyenoord beziktas te kijken…zwolle liet zoveel beter voetbal zien…jammer van gelijkspel verdiende zeker om te winnen

  8. Zijn de ?europese? shirts straks ook te koop?
    Wat zag het shirt er een stul beter uit zonder als die extra sponsoren.
    Ook met 1 logo was het shirt veel meer in balans.

    Had meer ingezeten, jammer, dan volgende week maar klaren die klus.
    HET KAN !!!

  9. Ik hoop van harte dat PEC eens breekt met de traditie van nederlandse clubs in Europa. Hoe vaak hebben we na 2 wedstrijden wel niet kunnen zeggen “zonde, we waren echt beter thuis, maar uit waren ze ons gewoon te slim af” en verdwenen we op die manier van het toneel?!

    PEC is dr echt nog niet! Uit wordt het lastig zat. Ik hoop van harte dat Sparta Praag een offday heeft volgende week, want een uit-wedstrijd daar zal wel een heel ander verhaal worden dan gisteravond.

    Spannend!

  10. Volgende week onbevangen de strijd aan gaan en gewoon het eigen spelletje spelen.
    Ik was nou niet echt onder de indruk van dit Sparta Praag en voorzie dus zeker goede kansen voor PEC om door te gaan naar de poulefase van de EL.

    Ennuh… ook de Champions League lonkt! 😀

  11. Goedenavond,
    Ik trof op de site foto’s aan die gemaakt zijn tijdens de wedstrijd Pec-Sparta Praag. Onze twee zoons liepen mee met de spelers. Echter zijn er geen duidelijke foto’s gemaakt.
    IK zag op de foto’s een glimp van één van onze kinderen (kleding sparta Praag en kuif in het haar). Ik vroeg me af of er nog meer foto’s zijn gemaakt waarop ze goed staan en wij deze mogen overnemen.
    Het gaat om twee jongens in kleding van Praag, een met het kuifje, de andere iets groter met knalgele voetbalschoenen aan.

    Ik hoor het graag.
    Hartelijke groet
    Karla Noordman

Reacties zijn gesloten.