Snoeiharde metal en hardcore in Hedon

Foto van auteur

Vrijdag 13 oktober staat poppodium Hedon in het teken van drie Nederlands metal en hardcore bands. De formaties Callenish Circle, Bloodsessions en My Great Devastator staan garant voor een avond harde drums, supersnelle gitaarriffen en rauwe stemmen.

Callenish Circle is één van de meest aansprekende bands uit de Nederlandse metalscene. Hun repertoire bestaat uit echte Melodic Trash en pure Dead Metal. Het laatste album van deze groep is zoals ze zelf zeggen een dodelijke cocktail met nieuwe high-tech sounds die ze erg graag live aan het publiek willen laten horen. Naast dit Nederlands trots staan er ook de formaties Bloodsessions en het Zwolse My Great Devastator.
Eerstgenoemde heeft een ijzersterke act, die de perfecte balans tussen snelheid, subtiliteit en agressiviteit heeft gevonden. My Great Devastator laat muziek horen die op de grens tussen hardcore en metal balanceert

De zaal gaat vrijdag 13 oktober open om 20:30u. Kaarten kosten € 8,00 en zijn verkrijgbaar bij VVV en Plato te Zwolle en via www.hedon-zwolle.nl.