Nieuw album brengt DI-RECT naar Hedon

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Dit voorjaar verscheen het album Daydreams In A Blackout, alweer de derde plaat in deze samenstelling van DI-RECT. Het album is een rijke verzameling van gelaagde popsongs met veel ruimte voor de gitaarpartijen van Spike van Zoest. Het zevende album was bovendien goed voor de nummer één positie in de Albumcharts. Voor het concert op vrijdag 7 november in Hedon zijn nog een aantal kaarten beschikbaar.

Na maanden als kluizenaars in de studio geleefd te hebben is DI-RECT weer helemaal terug. In april dit jaar is Daydreams In A Blackout verschenen, waarmee de band met de 3e plaat in dit ‘nieuwe’ collectief binnen kwam op #1 in de Albumcharts. Daydreams In A Blackout is een rijke verzameling emoties en sferen. De muziek is opwindend, er valt iets te ontdekken: verduisterde dagdromen zoeken hun bestaansrecht in de ether. Het album bloeit van sferische diversiteit en reist van rauwe rechtstreekse tastbaarheid naar diepe muzikale gelaagdheid. Alweer 5 jaar in de huidige bezetting; explosies van energie, momenten van intense herkenning en samensmelting smeden een hechte groep. Vince van Reeken voegt een sterke artistieke impuls toe aan het collectief – een gedreven songwriter met een uitgesproken visie. Marcel Veenendaal wordt omarmd als frontman: een eigenzinnig karakter, een stuwende kracht in de voorhoede, die ook een stevig stempel drukt op het geluid.


DI-RECT
Support: THE INDIEN 

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : vrijdag 7 november
Open                          : 20:00 uur 

Aanvang                     : 21:00 uur 
Entree                         : € 21,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, de avondkassa van Hedon en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)