PEC Zwolle verliest bij Feyenoord

|   Laatste wijziging

Zwolle – PEC Zwolle heeft zaterdagavond de uitwedstrijd bij Feyenoord verloren. In Rotterdam werd de uitslag 2-0. In eigen Kuip was het Feyenoord dat het best aan de wedstrijd begon. Na vier minuten was de eerste mogelijkheid voor Tonny Vilhena. Tien minuten voor de pauze stichtte ook PEC Zwolle gevaar. Via Ryan Thomas en Jody Lukoki kwam de bal terecht bij Tomas Necid. Zijn schot werd echter geblokt. Feyenoord en PEC Zwolle gingen daardoor met 0-0 de kleedkamers in.

Na rust wist Feyenoord het duel snel naar zich toe te trekken. Sven van Beek opende de score voor de Rotterdammers met een raak uit een vrije trap. Twaalf minuten later werd de score verdubbeld via Jean-Paul Boëtius. PEC Zwolle gaf zich nog niet gewonnen en na 80 minuten deed Mustafa Saymak bijna iets terug. Zijn kopbal kon nog net worden geblokt door Wilkshire, waarna Feyenoord gevaarlijk werd in de tegenaanval. Vilhena stuitte op de vuisten van doelman Warner Hahn, die daarna ook de rebound van Mitchell te Vrede pakte. PEC Zwolle staat op de vijfde positie in de Eredivisie, en blijft op zeventien punten staan.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

31 gedachten over “PEC Zwolle verliest bij Feyenoord”

  1. Mike 70 plek 9 zal je bedoelen!
    Wat een drama ons Pec vanavond.
    Jesper Drost slechtste man van het veld, is al weken zo, zaterdag tegen Groningen Drost op de tribune en Brama op zijn plaats.

  2. Het was niet goed. Wat mij opviel was de (schijnbare?) gebrekkige mentaliteit. Vooral geen haast maken als er nog maar een paar minuten te spelen zijn. En naast Drost waren er wel meer die zwak speelden wat te denken van onze nr 7?

  3. Naast genoemde spelers mag ondertussen ook wel de conclusie getrokken worden dat de 3 Grieken niet dat kunnen brengen wat we gehoopt hadden. Net als in het verleden de verwachting van de Zuid Amerikanen. Daarentegen doen de Aussies het goed! Het is overigens geen schande om van Feyenoord in de Kuip te verliezen. Leefde PEC niet een klein beetje boven haar stand?

  4. Ik vind Rienstra ook geen schim meer van wat ie was in het begin van het seizoen zeg, pff. Volgende week met Saymak en Brama in de basis zie ik het wel goedkomen. Lukoki op de bank, want die vind het belangrijker dat zijn kousen en kraagje goed zitten dan dat hij fatsoenlijk wat met een bal kan doen, ongelofelijk.

  5. 0Bericht door adriaan, op 2 november 2014 1:22
    Mike 70 plek 9 zal je bedoelen!

    Niet overdrijven, dat kan natuurlijk niet. Heerenveen heeft al gespeeld en Wii en Cambuur moeten tegen elkaar. Daarvan houd je altijd 1 onder je.

  6. Uitwedstrijd in de kuip mag je verliezen.
    Maar het vertoonde spel geeft niet veel hoop voor de komende week.
    Als de rotterdammers in de eerste helft hun baltempo iets hadden verhoogd dan was PEC totaal overlopen.

    Lukoki was los van z’n prestaties die wederom niet heel glorieus waren weer hoofdbron van ergernis. Wat een sukkel om als oud ajacied zo op een publiekslieveling af te stormen en de hele kuip tegen je te krijgen! Clasie reageerde wel wat overdreven op Necid z’n actie maar als er iemand van Zwolle was die zich hier buiten had moeten houden dan was hij het wel. Dom, dom, oliedom!

    Thomas blijf ik een genot vinden. 8)
    Het komt er niet helemaal uit op het moment maar als ze hem kunnen behouden dan gaat deze jongen een van de belangrijkste spelers ooit worden denk ik.
    Prachtige bal op Luikoekie, kwam weer een paar keer op fraaie wijze wat mensen voorbij en hij speelt zich helemaal naar de kluiten iedere keer. genieten!
    Trouwens, er werd door de meesten bij PEC heel aardig gewerkt maar ze hadden veel meer druk moeten zetten als ze echt wat wilden bereiken daar.

    Hahn zie ik op dit moment liever op de bank als ik eerlijk ben.
    Twijfelt me veel te vaak overduidelijk bij voorzetten en corners en die tijd kun je je gewoon niet veroorloven als keeper.
    En duikt die gozer ooit wel eens naar een bal?!
    Volgens mij laat hij zich bij zo’n beetje ieder schot gewoon vallen, hij strekt zich wel maar hij duikt nauwelijks naar de bal toe.
    Is nog jong maar kost veel te veel tegendoelpunten zo!

    Ik had het idee dat Jans veel eerder moest beginnen met z’n wissels en/of verschuivingen.
    1-0 was nog om te buigen naar 1-1 gelijkspel, maar 2-0, onder deze omstandigheden?
    Feyenoord speelde gewoon een hele behoorlijke wedstrijd in een vol stadion en dan zal je meer moeten brengen dan wat PEC gister deed.

    Het was niet geweldig slecht wat PEC liet zien maar duidelijk niet voldoende om van Feyenoord te winnen in Rotterdam.
    Terecht verloren met slechts 2-0.
    Laten we hopen dat er ‘gewoon’ weer punten gehaald worden tegen Groningen en Twente.

  7. Haha

    Eagles volgend seizoen weer Jupiler League. Daar waar ze ook thuis horen. Gemeente kan fluiten naar hun 11.000.000,00

    Hahahahahahahatrick

    In Zwolle liggen we op schema om ons beste seizoen ooit te verbeteren.

    En het bleef nog lang rustig in Deventer.

    😉

  8. Zwolle heeft duidelijk last van een uitcomplex. Nog een reden om een echte grasmat aan te leggen in ons stadion. Verder moeten we niet doen alsof het normaal is om met een goed resultaat weg te gaan op bezoek bij een topclub. We moeten niet gaan lijken op die arrogante Tukkers.

  9. Opportunisme heerst hier weer eens hoor haha, hilarisch!

    Ik denk dat PEC blij mag zijn dat geen van jullie in het bestuur van de club zit…..

    PEC in de subtop van de eredivisie is volgens mij een vreselijk goeie prestatie voor een provincieclubje.
    Wie had dit allemaal enkele seizoenen geleden verwacht??

    Als je dan een keer verliest van de traditionele top3 (ookal is het Feyenoord) moet je niet meteen moord en brand gaan schreeuwen, maar gewoon accepteren dat je een provincieclubje bent, die gezien zijn begroting zelfs met een subtop-plek ver boven zn stand leeft.

  10. maar gewoon accepteren dat je een provincieclubje bent, die gezien zijn begroting zelfs met een subtop-plek ver boven zn stand leeft.

    Ha, ha, ha, ha!!!! Laten we de club maar opheffen, we hebben het hoogst haalbare al behaald, meer zit er niet in.

  11. Walgelijk en denigrerend de term “provincieclubje” en “provinciaal”. Dat is taal van arrogante NL’ers uit west Nederland die denken meer te zijn puur op basis van geografie! Hoe simpel kun je zijn!!

Reacties zijn gesloten.