Geen treinverkeer Zwolle – Amersfoort

Zwolle – Tussen Vathorst en Nunspeet rijden vanaf maandagmorgen 09.30 uur geen treinen door een beschadigde bovenleiding. Een oplegger met grijparm had bij een spoorwegovergang de leiding kapot getrokken.

treinverkeer.jpg

Foto via Twitter @JelmerKrom 

De extra reistijd voor de treinreizigers is meer dan 60 minuten. De verstoring is naar verwachting rond 14.00 uur verholpen. Reisadvies: reizigers tussen Zwolle en Amersfoort reizen via Deventer, en de reizigers tussen Zwolle  en Amsterdam C. reizen via Almere C.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Geen treinverkeer Zwolle – Amersfoort”

  1. ’t Zit achter het stuur van een vrachtauto, maar daarom is het nog geen chauffeur. Hoogstens een zeker lichaamsdeel met vingers.
    Het lijkt me trouwens geen oplegger…

  2. Dit soort situaties heb ik de afgelopen maanden meer in het nieuws voorbij zien komen, een ruime maand geleden ook al in Utrecht.
    Wanneer maken ze die vrachtauto’s nou eens zo dat ze niet weg kunnen rijden zolang uitschuifbare dingen, grijparmen, etc. niet goed ingetrokken zijn?

  3. Ik zat in deze trein vanochtend.
    Waarom wordt er stil gehouden dat de trein pas na ongeveer 800 meter na de overgang tot stilstand kwam. en ook eerst nog behoorlijk wat bovenleiding had meegetrokken.
    De bovenleiding sloeg als zwepen op de trein.
    Bij het verlaten van de trein zagen we dat in de trein ook een ruit was gesneuveld…

Reacties zijn gesloten.