Be Quick ’28 actief op Wereldgehandicaptendag

Zwolle – Woensdag 3 december aanstaande is het wereld gehandicaptendag. Diverse activiteiten worden georganiseerd op zowel regionaal als nationaal gebied. Als vereniging bestaat ook de mogelijkheid een activiteit te organiseren of onder de aandacht brengen.

Basketbalvereniging Be Quick’28 gaat op dinsdag 2 december, de reguliere trainingsavond, extra aandacht besteden aan de rolstoelers die binnen de vereniging als speler actief zijn. Vanuit de Nederlandse Basketbal Bond komt Paul Toes een clinic verzorgen voor zowel jeugdspelers als senioren. Op deze avond worden de rolstoelers door deze zeer ervaren trainer/coach voorzien van allerlei tips en tools voor het basketballen in een rolstoel. Ook een aantal valide spelers van de vereniging zullen aansluiten om te ervaren hoe het is, om in een rolstoel te basketballen.

Ben je nieuwsgierig of enthousiast geworden, kom dan kijken op dinsdagavond 2 december in het Deltion College. De start van de clinic zal zijn om 19.00 uur. Wil je meedoen? Er zijn diverse rolstoelen van de vereniging beschikbaar, waarvan gratis gebruik gemaakt kan worden. Stuur een email naar: rolstoelbasketbal@bequick.net, wanneer je mee wilt doen met deze clinic.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)