Regio Zwolle Congres strikt directeur VNO-NCW

Zwolle – Zwolle Regio Congres Zwolle 2014 mag een stevige naam toevoegen aan haar programma. Met Niek Jan van Kesteren, directeur VNO-NCW, heeft de organisatie een even bekende als spraakmakende spreker weten te strikken.

Initiatiefnemer Stichting Metropool Zwolle is trots de invloedrijke lobbyist en netwerker op 10 december als hoofdspreker in huis te hebben. Niek Jan van Kesteren, directeur van de werkgeversorganisatie VNO-NCW, drukt al decennia zijn stempel op sociaal-economisch Nederland. Vooral door zíjn optreden en ervaring is VNO-NCW een invloedrijke club en daarmee hét voorbeeld van een continue en effectieve lobby in politiek Den Haag. Het maakt Van Kesteren een meer dan passende spreker voor het congres. De sprekers van de dag delen hun visie op grensoverschrijdend ondernemen en samenwerken. De derde editie van het Regio Zwolle Congres staat dan ook in het teken van ‘Internationalisering’. Dit thema sluit aan op de kernkwaliteiten die de regio Zwolle zo sterk en florerend maken: een open blik naar buiten, samenwerken en actief verbindingen leggen.

Naast Niek Jan van Kesteren zal ook Alexander van der Lof als spreker aanwezig zijn. Als bestuursvoorzitter van de beursgenoteerde TKH Groep was hij mede verantwoordelijk voor de transitie die het bedrijfmaakte van kabel- naar ICT-bedrijf. De presentatie van het congres is in handen van Jort Kelder.

MKB Ondernemersprijs
Tijdens het congres wordt eveneens de regionale MKB Ondernemersprijs uitgereikt. Met de titels ‘Ondernemer van het jaar’ en ‘Starter van het jaar’ wordt succesvol ondernemerschap beloond en zichtbaar gemaakt. De genomineerden zijn vanzelfsprekend afkomstig uit de regio Zwolle. Het congres vindt plaats in Theater De Spiegel te Zwolle op 10 december van 14.00 tot 18.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.regiozwollecongres.nl. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het congres. Aanmelding is mogelijk via de website.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)