Vrijwilligersavond de Gift City

Zwolle – Op donderdag 11 december is er een informatievond voor vrijwilligers. Een avond voor mensen die geïnteresseerd zijn om vrijwilliger te worden in de Gift City. Het is gevestigd aan de Rieteweg 12 in Zwolle. De avond start om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Er zijn presentaties om 19.15 en 20.15 uur. Je bent van harte welkom!

De Gift City is een kansrijk centrum voor mensen die minder kansrijk zijn. In de Gift City komt o.a. een Citycafé, een keuken, een Twinkelwinkel en een Talentenbureau. De Gift City wil mensen bereiken met afstand tot de arbeidsmarkt, mensen met een fysieke of mentale beperking of mensen die het financieel erg krap hebben. Wij willen een brug slaan tussen rijk en arm, sterk en zwak, tussen ondernemer en mensen die het moeilijker hebben, tussen kansrijk en minder-kansrijk.

Gift City is nog op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies:
– medewerkers keuken
– communicatiemedewerkers
– medewerkers voor het Citycafé
– winkelmedewerkers voor de Twinkelwinkel
– intercedenten voor het Talentenbureau
– buddy’s om mensen te begeleiden die een klus doen via ons Talentenbureau
– HR adviseurs voor het Talentenbureau
– medewerkers voor het Financiële team

Heb je belangstelling als vrijwilliger voor één van deze functies en ben je minimaal een dagdeel per week beschikbaar, of wil je meer informatie om je te oriënteren wat je in de Gift City kunt doen, dan ben je donderdag 11 december van harte uitgenodigd.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)