Opbrengst MS collecte veel hoger dan vorig jaar

Zwolle – Tijdens de collecteweek eind november van het Nationaal MS Fonds in Zwolle is € 8480,48 opgehaald. Dat is maar liefst ruim 2700 euro meer dan vorig jaar, toen het bedrag van 5767,97 euro gestort kon worden.

Het Nationaal MS Fonds en de beide Zwolse collectecoördinatoren Marleen Postma en Erik Riemens zijn zeer verguld met dit geweldige bedrag en bedanken alle gevers. Dat geldt zeer zeker voor de collectanten, die dit jaar van 17 tot en met 23 november weer op pad zijn gegaan. Met het geld dat zij hebben opgehaald blijft het Nationaal MS Fonds zich inzetten voor onderzoek naar MS en een betere kwaliteit van leven. Dat doet zij echter niet alleen, maar samen met patiënten, onderzoekers, artsen, donateurs en vrijwilligers.

Wie de collectant gemist heeft, kan zijn of haar bijdrage overmaken op giro 5057 tnv Nationaal MS Fonds in Maassluis. Aanmelden als collectant? Kijk op www.mscollecte.nl of neem contact op met Marleen Postma m.postma@gmail.com of Erik Riemens op Riemenserik@hotmail.com.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)