Opbrengst Nationaal MS Fonds weer hoger

Foto van auteur

Zwolle – Tijdens de collecteweek eind november van het Nationaal MS Fonds in Zwolle is € 10.537,13 opgehaald. Dat is maar liefst ruim 2000 euro meer dan vorig jaar, toen bijna 8500 euro gestort kon worden. In twee jaar tijd is het opgehaalde collectegeld in Zwolle met bijna 5000 euro vermeerderd.

Een geweldige prestatie van iedereen, aldus de beide Zwolse collectecoördinatoren Marleen Postma en Erik Riemens. Samen met het Nationaal MS Fonds zijn zeer verguld met dit geweldige bedrag en bedanken alle gevers. Dat geldt zeer zeker voor de collectanten, die dit jaar van 23 tot en met 28 november weer op pad zijn gegaan. Met het geld dat zij hebben opgehaald blijft het Nationaal MS Fonds zich inzetten voor onderzoek naar MS en een betere kwaliteit van leven. Dat doet zij echter niet alleen, maar samen met patiënten, onderzoekers, artsen, donateurs en vrijwilligers. In Nederland hebben meer dan 16.000 mensen MS, wereldwijd zijn dit er 2,5 miljoen mensen. Daarom blijft geld voor onderzoek hard nodig.

Aanmelden als collectant voor volgend jaar? Kijk op www.mscollecte.nl of neem contact op met Marleen Postma m.postma@gmail.com of Erik Riemens op Riemenserik@hotmail.com.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)