WVF speelt laatste thuisduel in 2014 tegen SVZW

Zwolle – Nog twee wedstrijden en de eerste seizoenshelft van VV WVF zit erop. In het begin van het seizoen kreeg WVF te maken met de harde en wijze lessen van de hoofdklasse. Door persoonlijke fouten stond de ploeg van trainer Freddy Smit in de eerste wedstrijden al binnen een half uur op achterstand en was de wedstrijd gespeeld. Toch heeft de ploeg laten zien veel van deze wijze lessen te hebben geleerd en bleef het in de laatste wedstrijden tot de laatste minuut in de wedstrijd.

Helaas had de ploeg niet altijd het geluk aan zijn zijde en stond WVF alsnog met lege handen. De ploeg wacht na twee gelijke spelen nog steeds op de eerste overwinning. Wie weet gaat dat zaterdag gebeuren in de thuiswedstrijd tegen SVZW. Een gerenommeerde tegenstander dat zelfs een jaar uitkwam in de Topklasse. De ploeg uit Wierden heeft de beschikking over een ervaren veel scorende spits in de persoon van Ruud ter Heide. Ruud speelde in het verleden o.a. voor FC Emmen en FC Zwolle.

Aanvoerder Rob Meijerink van WVF heeft als speler een verleden bij de club uit Wierden. Het vertrouwen bij WVF is groeiende en ook met de sfeer binnen de groep zit het goed. Het contract van trainer Freddy Smit is deze week met een jaar verlengd. Dit geeft aan dat er met volle tevredenheid wordt gewerkt en dat er met vertrouwen naar de toekomst wordt gekeken. Positief nieuws dus, waar door de technische commissie naar de langere termijn wordt gekeken. Dat siert de club dat het de realiteit niet uit het oog verliest. Een overwinning zaterdag in de laatste thuiswedstrijd zou dan ook een beloning zijn voor deze visie. Daarna volgt nog de uitwedstrijd tegen WHC in Wezep. Twee overwinningen en WVF krijgt weer aansluiting bij de onderste ploegen. Maar laten we daarop niet vooruit lopen. Eerst zaterdag thuis tegen SVZW. Het belooft een spannende wedstrijd te worden die zeker de moeite waard is om als voetballiefhebber te bezoeken. Scheidsrechter deze middag is niemand minder dan de kleurrijke, ex toparbiter Roelof Luinge. Aanvang 14.30 uur sportpark de Weide Steen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “WVF speelt laatste thuisduel in 2014 tegen SVZW”

  1. De groei die de selectie dit seizoen meemaakt is reuze,
    Ondanks enkele langdurige blessures heeft de trainer genoeg keuze!

    In den beginne was het misschien niet allemaal even goed,
    Maar de eerste overwinning van morgen smaakt mierzoet!

    Ondanks de koude en resultaten houdt ze steun van haar trouwe legioen,
    Come on WVF geef de tegenstander morgen van katoen!

Reacties zijn gesloten.