Nieuwe cursus Algemene Muzikale Vorming

Zwolle – In september is Dubbelgreep succesvol gestart met een cursus AMV (Algemene Muzikale Vorming) voor kinderen van 6 jaar en ouder. De cursus wordt elke maandagmiddag gegeven door Eveline Torn Broers, die als docent muziek is afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium.

In januari zal een nieuwe cursus starten, ook op de maandag, eind van de middag (16.45-17.30 uur). Wie zijn zoon/dochter hiervoor wil opgeven, kan contact opnemen via info@dubbelgreep.nl of tel. 038 2302084. De cursus kost € 150,- en bestaat uit ca. 20 lessen (kennismaking met algemene muzikale begrippen en met alle Dubbelgreep-instrumenten) en deelname aan een grote (voorspeel)avond. Bij deze cursus is geen proefles mogelijk.

De les bestaat uit muzikale spelletjes, eenvoudige instrumentjes bespelen, zingen, bewegen en luisteren. Eén van de doelen van de les is dat de kinderen noten leren lezen, hiervoor wordt een blokfluit gebruikt. Het is de bedoeling dat alle kinderen elke les een (kunststof of houten) blokfluit bij zich hebben.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)