Nieuw bestuur voor Jubal Zwolle

Zwolle – In de algemene ledenvergadering van 27 november 2014 hebben de leden van showband Jubal Zwolle de leden van het nieuwe bestuur gekozen.

jubal-zwolle-bestuur-2014_mr.jpeg 

Showband Jubal Zwolle zat al geruime tijd zonder voorzitter, maar onlangs heeft oud-muzikant Jan A. Huisman zich kandidaat gesteld voor deze functie. De leden gunnen hem deze functie van harte en hebben daarom massaal voor hem gestemd als voorzitter van Jubal Zwolle. De heer Huisman: "Ik ben blij dat ik deze enthousiaste club muzikanten mag sturen naar een hoger niveau. Ze hebben, net als ik, veel ambitie om het als muziekkorps ver te schoppen". Jan A. Huisman is al enige tijd nauw betrokken bij de vereniging.

Veel ervaring en nieuwe aanwas
De rest van het bestuur bestaat uit penningmeester Liesbeth Segers-Krimpenfort, secretaris Esther Aldenberg en de algemene bestuursleden Piet Segers, Susanne der Kinderen en Lisette Aubri-Kin. Gezamenlijk bezitten zij enerzijds over een ruime ervaring als bestuurslid en muzikant en geven de nieuwe leden anderzijds het bestuur een frisse wind.

Het bestuur gaat in deze samenstelling verder met het uitbouwen van de succesvolle Muzikidz- en Showkidzopleidingen en het ontwikkelen van het jeugdkorps Jong Jubal. Daarnaast ondersteunt het bestuur het seniorenkorps in de overstap naar de middenklasse voor showkorpsen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)