Raak de vakantiekilo’s kwijt in Hedon

Zwolle – Ach, die mooie jaren 70! Vroeger was alles beter. The BLITZERS nemen u mee terug naar de tijd van oliecrisis, autoloze zondag en koude oorlog. De tijd van oranje en bruin, van visnetten aan het plafond. De tijd van Q en Q, Ren Je Rot, Saturday Night Fever en The Godfather. Maar ook de tijd van disco, glamrock en punk. Gevoelige ballades, scherpe rockers en verrassende seventies-evergreens.

Gedreven en op een geheel eigen wijze wordt de veelzijdige muziek van de jaren 70 geëerd, opnieuw gecreëerd en van een herkenbaar Blitzers-jasje voorzien. Hard, meedogenloos, vol passie en gedurfd. Alle helden uit de seventies komen voorbij: AC/DC, Blondie, Status Quo maar ook ABBA, Boney M en Fleetwood-Mac. Dit alles met minimale bezetting, gepaste kledij en vooral een zeer vette knipoog.

EDVARDA
In 1996 bezochten de heren van Edvarda Lowlands samen en besloten om samen een Neder-Rock band te vormen. Nu 18 jaar verder is er aardig qua formaties gewisseld. De band kent zware periodes. Na het overlijden van de zanger en gitarist Eric van der Weide hebben de overige leden Hans, Bert en Martijn toch besloten om door te gaan. Het geluid van Edvarda is iets veranderd door de nieuwe invulling van vocalen. De muziek is rock met invloeden uit de platenkast met teksten uit eigenwerk, maar soms ook gejatte teksten. Onderwerpen over ontrouw, liefde, mislukte vakantie en het goede leven komen allemaal voorbij gevlogen. Het kenmerk van Edvarda blijft: plezier en een hoop lol in de muziek. Edvarda neemt dames mee: The Edvardiva’s. Zij zullen de band bij enkele nummers bijstaan.

DJ UNIEK
Na al het gitaarwerk van de twee bandjes, maakt Hedon plaats voor een Hedon Presents dansvloer. Met niet zomaar een DJ, nee het is DJ Uniek! Een breed scala aan muziek neemt hij mee, die perfect past tussen de bandjes The Blitzers en Edvarda en maakt de avond compleet met hits uit de jaren ’70 tot aan nu.  Van Creedence Clearwater Revival al reisend naar Pharell Williams en DJ Uniek zijn eigen favorieten als Black Sabbath en Johnny Cash kunnen natuurlijk niet ontbreken.

The Blitzers, Edvarda en DJ Uniek, Zondag 28 december, Zaal open 20.30, Aanvang 21.00, Locatie Hedon Zwolle (kleine zaal) Toegang Gratis.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Raak de vakantiekilo’s kwijt in Hedon”

Reacties zijn gesloten.