Verandering datum en tijd wedstrijden PEC Zwolle

Zwolle – De provinciederby tussen FC Twente en PEC Zwolle is van datum gewijzigd. Het duel stond gepland voor zondagmiddag 15 maart 12.30 uur, maar is nu verschoven naar zaterdagavond 14 maart 18.30 uur. De eerdere ontmoeting dit jaar leverde PEC Zwolle de tot nu toe enige thuisnederlaag van het seizoen op. FC Twente bleek met 1-2 te sterk in het IJsseldelta stadion.

Ook het aanvangstijdstip van PEC Zwolle – Excelsior is gewijzigd. Dit duel staat nog wel gepland op zondag 22 maart, alleen is het tijstip van de aftrap niet meer 16.45 uur, maar 12.30 uur. De eerste ontmoetingen tussen deze twee ploegen leverde PEC Zwolle een prachtige 0-5 overwinning op.

Wijzigingen programma Eredivisie tweede seizoenshelft 2014/’15
De KNVB voert deze wijzigingen vandaag door in het competitieprogramma van de tweede seizoenshelft in de Eredivisie. Reden voor deze wijzigingen is het overwinteren van drie Nederlandse clubs (PSV, Ajax en Feyenoord) in de Europa League. De wijzigingen zorgen voor een evenredige verdeling tussen de wedstrijden in de verschillende competities en dragen daardoor bij aan een eerlijk en sportief verloop van de wedstrijden. Aanvullend hebben de clubs onderling de afspraak gemaakt dat clubs die op Europees niveau een wedstrijd op donderdagavond spelen, in de competitie op zondag om 14.30 uur of 16.45 uur uitkomen. Op deze wijze hebben de Nederlandse clubs de mogelijkheid maximaal in alle competities te presteren.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)