Gewonden na vechtpartij in Holtenbroek

Zwolle – Bij een vechtpartij aan de Palestrinalaan in Holtenbroek zijn vrijdagmorgen rond 11.00 uur twee gewonden gevallen, een 33 jarige- en een 29 jarige Zwollenaar. Na het incident werd een gedeelte van de parkeerplaats van de Elvis Presley flat voor het publiek afgezet met lint. De Politie IJsselland bevestigde aan Weblog Zwolle dat er slag- of steekwapens zijn gebruikt. Er was niet geschoten. Volgens een oogetuige is er een keukenmes gezien. Er zijn meerdere verdachten, die nog niet aangehouden zijn.

02012015_steekincident_palestrinalaan_zwolle_02.jpg

De twee hadden al een langslepend conflict. Een 33-jarige man kwam verhaal halen bij de 29-jarige stadsgenoot (bewoner van de Palestrinalaan). Dat leidde op straat tot een handgemeen waarbij o.a. een stok en een mes werden gebruikt. De 33-jarige liep een forse snijwond aan zijn gezicht op. Beiden zijn na een bezoek aan het ziekenhuis ingesloten. Naar de aanleiding en de toedracht van de vechtpartij is een nader onderzoek gestart.

steekpartij_zwolle.jpg

02012015_steekincident_palestrinalaan_zwolle_01.jpg
Meer foto’s via lees meer…

vechtpartij_holtenbroek.jpg 

Foto via Twitter: @EddieKlunder

steekpartij_2.jpg

steekpartij_1.jpg 

02012015_steekincident_palestrinalaan_zwolle_04.jpg
02012015_steekincident_palestrinalaan_zwolle_03.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “Gewonden na vechtpartij in Holtenbroek”

  1. RTV Twente ook niet. Zelfs niet in hun update

    vrijdag 2 januari 2015 | 11:56

    Laatst bijgewerkt: 2-1-2015 | 12:33

    Bij een flat aan de Palestrinalaan in de wijk Holtenbroek in Zwolle zijn vanmorgen twee personen gewond geraakt bij een vechtpartij.

    De vechtpartij was buiten bij de flat. Volgens de politie zijn er wapens gebruikt. Waarschijnlijk geen vuurwapens, maar steek- of slagwapens. Er waren meerdere ambulances en politieauto’s ter plaatse bij de flat.

    De gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. De omgeving was afgezet voor onderzoek. Het onderzoek is inmiddels afgerond. Op straat lag een flinke plas bloed. De brandweer heeft dit schoongemaakt.

  2. Ik lag te slapen. Heb niks gemerkt terwijl de ruzie de halve flat aan het kijken kreeg. Zoals ik wel vaker zeg. Ik maak nooit iets mee hier in Holtenbroek. Dat kan dus gewoon aan mijzelf liggen 😉

Reacties zijn gesloten.