Oud- PEC Zwolle in actie bij HTC

Zwolle – S.V. HTC trapte het nieuwe jaar af met de vriendschappelijke wedstrijd tegen “Oud” PEC Zwolle. Zaterdag speelde het eerste elftal van HTC de eerste wedstrijd tegen het team met spelers die in het verleden nog bij PEC Zwolle hebben gespeeld. HTC won met een overduidelijke 6-1.

dsc_5119.jpg 

Voor HTC is het dit jaar extra speciaal, want de succesvol oud-HTC trainer Henri Brink deed voor het eerst mee. De wedstrijd was het hoogtepunt van de dag die begon met een Snertloop en waar ook allerlei kinderactiviteiten op en rond de velden van HTC waren. De vriendschappelijke nieuwjaarswedstrijd is een jarenlange traditie bij s.v. HTC. Ieder jaar zorgen de supportersvereniging, de Jeugdcie en het Hoofdbestuur van HTC voor de organisatie van het evenement. Voor veel spelers van het eerste van HTC een hele eer om tegen helden van PEC te mogen voetballen. PEC Zwolle en HTC doen meer samen dan alleen de nieuwjaarswedstrijd. Ook qua jeugdopleiding werken PEC Zwolle en HTC veel samen. Na de wedstrijd was er feest bij HTC. Men in Music verzorgde daarbij de muziek.

dsc_5122.jpg 

dsc_5137.jpg

dsc_5114.jpg 

Via Lees verder nog een foto… 

Oud- PEC Zwolle kwam in actie met Hans van Zuiden, oud-HTC trainer Henri Brink, Chafiq Goelab, Niklas Hofs, Nick Kok, Ad Langeler, Henri Louwdijk, Maurice Pot, Marino Promes, Jan van Raalte, Marco Roelofsen, Lody Roembiak, Eddy Smook, Henk van Stee, Michel Westerbeek, Mike Willems. Begeleiding Gerard de Ruiter, Johan Oerbekke, Folly van Dam en Arjan Wiltjer (verzorger).

dsc_5111.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)