Gezellig Kindercarnaval in Sassendonk

Door Redactie

|   Laatste wijziging

Zwolle – Zondagmiddag stond Sassendonk weer in het teken van het kindercarnaval. Op vele locaties was speciaal voor de jeugdigen van alles georganiseerd.

dsc_7844.jpg

In Danscafé Timeless werden de kinderen toegesproken door Stadsprins PEC I, en Jeugdstadsprinses Britt I, waar de kinderen op aansporen van de Stadsprins plechtig beloofden de toekomst van het carnaval veilig te stellen. Immers is het zo dat de jeugd de toekomst van het carnaval is. Om deze reden werd door de diverse verenigingen op gepaste wijze invulling gegeven aan het kindercarnaval. Niet alleen in Danscafé Timeless, maar ook in De Stoof, Cafe Spatjes, De Nieuwe Bierton, en het Gasthuisplein stonden in het teken van de jeugdigen.

dsc_7805.jpg

dsc_7853.jpg

dsc_7787.jpg
Nog een foto via lees verder…

 

dsc_7790.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Gezellig Kindercarnaval in Sassendonk”

  1. Het (kinder) (jeugd) carnaval komt nooit van de grond zolang de scholen op in ieder geval maandag geen vrij geven. Of de voorjaar vakantie aanpassen.

  2. Nee jasper..carnaval vier je ook op
    maandag en dinsdag..dus dan zou
    het leuk zijn als het in de vakantie
    van de kinderen valt.
    Kun jij nou nooit eens positief
    reageren?

  3. @annetjuh ik reageer zeer regelmatig positief. Misschien even de oogkleppen af doen.

    Maar je hebt inderdaad een punt over de maandag en dinsdag. Ik zat alleen aan de zondag uit het bericht te denken.

  4. daar is jasper weer hahahah die heeft altijd wat te …maar geeft niet hoor hahaha kun je zien dat hij niet eens weet waar die over praat hahaha0
    een aantal jaren viel de carnaval altijd in de voorjaars vakantie dus jasper……

  5. Bron heeft gelijk, de jeugd heeft de toekomst!! Mijn kinderen zijn op maandag vrij van school(dit vraag ik netjes aan) en zij gaan op maandag gezellig mee. Carnaval vier je met het hele gezin!! Ik vier alle dagen carnaval omdat mij dat met de paplepel is ingegoten! De meeste kinderen en dus ook hun ouders haken op maandag en dinsdag af omdat het te lastig is: kids naar school, omkleden schminken, weer vroeg naar huis want volgende dag school!!

Reacties zijn gesloten.