Stepteam Zwolle actief in Venlo

Zwolle – Afgelopen zaterdag vaardigde stepteam Zwolle af naar Venlo voor de openingswedstrijd van het wegseizoen op de step. De wedstrijd werd samen met Duitsland georganiseerd, waardoor er een internationaal deelnemersveld was. Er werd een criterium gereden en aan het eind van de dag werd er ook fel gestreden op de estafette.

Het criterium werd gedurende één uur en een ronde verreden. Op een technisch wielerparcours van 1450 meter met meerdere flink scherpe bochten werd er gestreden voor de eerste plek. Jonathan Steenbergen en Jeroen Houdé kwamen voor stepteam Zwolle uit. Na een sterke start van beide heren, moest Jeroen na een aantal ronden van de kopgroep lossen. Jonathan reed gedurende drie kwartier zeer sterk met de kopgroep mee, maar moest na een aantal tussensprints lossen.

Al met al presteerden de heren van Zwolle goed. Stepteam Zwolle maakt zich op voor de volgende wedstrijd van het seizoen, die op 16 mei in Twente gereden zal worden. Voor meer informatie zie www.stepteamzwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)