Oebele in theater Odeon

Foto van auteur

Dit seizoen komt de voormalige tv-serie Oebele op spectaculaire wijze terug in het theater. In de vorm van een muzikale familievoorstelling. In theater Odeon zal Oebele 10 november opgevoerd worden. VOF de Kunst zal de mooiste en beste liedjes uit Oebele weer laten klinken alsof het vandaag geschreven is. Joris Lutz speelt de hoofdrol. Hij is behalve de gangmaker, ook dé enige echte Oebeling in de voorstelling.

De Oebele Dancers zorgen voor een flitsende, opwindende, grappige en spectaculaire show. Geen dans slaan ze over: breakdance, line-dance, een razend snel tapnummer of een prachtig ballet: ze kunnen het allemaal. In een speciaal showblok krijgen kinderen uit de regio van het theater de kans om hun talenten te laten zien.

Zo vertonen de Zwolse Anouk en Godelieve acrobatische hoogstandjes van wereldklasse. Danst Jessica geheel op eigen wijze haar Arabische dans en kan Aafke heel goed achterstevoren keyboard spelen. Want alles mag en alles kan in Oebele!

Het resultaat zal weer een verbluffend actueel en onvervalst ontroerend, spectaculair Oebele!-gehalte hebben. Een voorstelling waarbij niemand raar opkijkt als je je even helemaal laat gaan.

Alles kan en alles mag in Oebele!

“Welkom in Oebele
Oebele parompompom
Snel kom naar Oebele
Vraag niet waarom, maar kom!”


Zo wás Oebele in de zeventiger jaren één van de populairste Nederlandse televisieprogramma’s, zo wordt Oebele van de 21e eeuw dé plek waar alles mag en kan.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Oebele in theater Odeon”

  1. De keuken van Koperen Kees in schouwburg De Spiegel kan vrijdagavond denk wel dicht blijven – want h?©?©l theaterminnend Zwolle zich dan immers bij de muzikale familieshow Oebele in theater Odeon. Hoez?³ Zwolle bruist niet?

Reacties zijn gesloten.