Drugs aangetroffen bij bezoekers dance-event

Foto van auteur

Zwolle – Bij een dance-event in park Wezenlanden werden op zaterdagmiddag 30 mei acht personen aangehouden voor het in bezit hebben van harddrugs. De verdachten, variërend van 18 tot 30 jaar, komen uit Kelmis, Zevenaar, Oldebroek, Schiedam, Emmen, Harkema, Steenwijk, Wezep.

politienieuws_logo.jpg 

Er werden 61 XTC pillen, GHB, Speed en meerdere wikkels met vermoedelijk cocaïne in beslag genomen. Tegen alle aangehouden verdachten werd proces-verbaal opgemaakt. De drugs werden in beslag genomen en zullen worden vernietigd.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Drugs aangetroffen bij bezoekers dance-event”

  1. Zou het denkbaar zijn dat we met harddrugs dealers net zo omgaan als ze in Iran met godslasteraars omgaan? Een hijskraantje ter plekke en ze ophangen?
    Of overdrijf ik nu.

  2. zie het volume maakt niks uit voor de bezoekers. Ze zijn te druk zich vol te spuiten en snuiven met drugs. Afschaffen die troep

  3. 99% is misschien wat overdreven, maar ga er maar vanuit, zeker op een feest als megabase, dat meer dan de helft aan de xtc danwel speed zit. Daar durf ik mijn hand voor in het vuur te steken.

  4. En ik durf mijn hand er voor in het vuur te steken dat er op een stapavond in de binnenstad meer agressiegevallen zijn dan op een dancefeest waar meer dan de helft een likje, snuifje of pilletje op hebben. 🙂

Reacties zijn gesloten.