Boekenruilkoffer groot succes

Foto van auteur

Zwolle – Staan je eigen boeken in de kast te verstoffen? Geef ze een tweede leven in de boekenruilkoffer van Stadkamer! Bezoekers kunnen met deze actie hun boekenkast opschonen en verfrissen door hun gelezen of ongelezen boeken af te staan en te ruilen voor een ander boek.

 

Al eerder was de boekenruilkoffer te vinden in Stadkamer. Dit bleek een groot succes! Daarom gaat de boekenruilkoffer op herhaling en gedurende de gehele vakantieperiode. Van 22 juni tot en met 8 augustus kunnen bezoekers van Stadkamer hun eigen boeken ruilen voor het boek van een ander. Iedere vestiging heeft zijn eigen koffer, dus het aanbod kan per vestiging variëren. Hoe werkt de boekenruilkoffer? Je plaatst één of meerdere boeken in de koffer en in ruil daarvoor mag je één of meerdere boeken mee naar huis nemen. Het gaat dus niet om boeken van de bibliotheek, maar om boeken die je zelf gekocht of cadeau gekregen maar niet meer nodig hebt. Leesboeken, kookboeken, kinderboeken, recente informatieve boeken, strips; alle boeken zijn welkom als ze in goede staat zijn.

Het aantal ingeleverde boeken bepaalt het aantal mee te nemen boeken, dus 1 boek inbrengen = 1 boek meenemen. 
Zo blijkt je uitgelezen boek toch nog waardevol, want je krijgt er een nieuw boek voor in de plaats. Tegelijkertijd doe je er iemand anders plezier mee. Laat je deze zomer verrassen door de keuze en smaak van andere lezers!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Boekenruilkoffer groot succes”

 1. Ik had nog nooit van Stadkamer gehoord maar na wat gegoogle begrijp ik dat ze aan de Diezerstraat 80 zitten waar de Bibliotheek zat. Ik heb nog veel oude boeken en moet nodig wat opruimen, wie weet ga ik er eens kijken.

 2. @suus Ik snap jou reactie ook niet. Hoe wordt de natuur kapot gemaakt door boeken te ruilen? Of bedoel je dat sommige boekenruilers met de auto komen?

  @Japser Het is maar net hoe je het bekijkt. Is de mens wél een levend denkend wezen?

 3. Ja, eens met superleuk initiatief! En meteen leuke dingen te lezen om te overdenken ook. Denkt onze lieve Suus echt dat ’t zover zou gaan?
  Denkt onze beste Jasper echt dat onze planeet niet zou denken en leven als geheel? Denkt D erk echt dat’ ie de opmerking van Suus niet snapt?

  Och, er valt ZO veel te lezen, en daar krijg je inzicht van, alles absorberend. En na inzicht komt wijsheid immers?

  Wat ik leuk vind bij te dragen; soms, misschien vaak, moet je wel eens wachten. Zorg dat je leesvoer bij je hebt. Tijd die je lezend doorbrengt is nuttig besteede tijd.

Reacties zijn gesloten.