Reünie voor ereburgers van Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Vrijdag aanstaande organiseerde de gemeente Zwolle weer een reünie voor de ereburgers en erepenninghouders van de stad. De laatste reünie vond plaats in 2011. Sindsdien is het bijzondere gezelschap verder uitgebreid. Op dit moment zijn er 30 personen en instellingen die zich erepenninghouder mogen noemen, naast ereburgers Job Drijber en Wim Waanders. 

 

03-07-2015_erepenninghouders_op_bezoek_-anningahof_01.jpg 

 

Met de vierjaarlijkse reünie betrekt de gemeente Zwolle de ereburgers en erepenninghouders graag actief bij de stad. Tijdens de reünie krijgen deze ambassadeurs van de stad een toelichting op de actuele ontwikkelingen in Zwolle met een kijkje achter de schermen bij instellingen en bedrijven. De reünie begint ‘s middags met een bustour door de stad, waarbij burgemeester Henk Jan Meijer en loco-burgemeester René de Heer een toelichting op de nieuwe ontwikkelingen geven. Aansluitend is het gezelschap welkom bij Ikea, waar Storemanager Sandra Schouten een presentatie met een rondleiding verzorgt. Tussen 16.00 en 17.00 uur staat een bezoek aan de Anningahof. op het programma. Eigenaar Hib Anninga geeft een toelichting op het concept en de ontwikkeling van de beeldentuin en de actuele tentoonstellingen. Burgemeester Meijer staat bovendien stil bij de ‘zilveren anjer’ waarmee Anninga onlangs onderscheiden is. De reünie wordt afgesloten met een informeel diner in het nieuwe Van der Valk hotel. General Manager Edgar Bolwerk heet het gezelschap welkom en vertelt over de achtergronden van de nieuwe vestiging in Zwolle.

 

03-07-2015_erepenninghouders_op_bezoek_-anningahof_03.jpg

 

03-07-2015_erepenninghouders_op_bezoek_-anningahof_02.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Reünie voor ereburgers van Zwolle”

  1. Waarom wel Job Drijber en Wim Waanders wel noemen als ereburgers, en de andere 30 ereburgers niet?

    Zeker op een weblog als Weblog Zwolle, verdienen deze ereburgers wel een plek! Dus hup hup, de andere ereburgers ook graag noemen! Ze zijn het immers niet voor niets! 😉

Reacties zijn gesloten.