PEC Zwolle niet verder met Mbende

Foto van auteur

Zwolle – Proefspeler Emmanuel Mbende komt niet in aanmerking voor een contract bij PEC Zwolle.

De centrale verdediger, afkomstig van Borussia Dortmund, trainde de afgelopen twee weken mee met de selectie van Ron Jans. Ook speelde hij in de oefenwedstrijden tegen Hatto-Heim, SC Genemuiden en FC Dnipro. Over de andere proefspelers wordt in een later stadium een beslissing genomen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

14 gedachten over “PEC Zwolle niet verder met Mbende”

 1. Opvallend, want de vier waarmee ik vandaag bij de wedstrijd was, waren allemaal positief over hem.
  Vooral die geweldige sliding op de bal, waarmee een counter werd voorkomen!

 2. Hij voegde volgens Jans voetballend niet veel toe, en heeft geen senioren ervaring. Maar dat laatste is een drogreden, vind ik. Dat weet je namelijk al op het moment dat je die jongen laat komen.

 3. Misschien toch teveel twijfels over die jongen. En bij twijfel niet doen.

  Hoe zit het eigenlijk met Bulut. Weet iemand daar meer van? Dacht dat het nagenoeg rond was of gaat dat niet door?

 4. Las ergens dat pec een ander type zoekt die beter bij de speel stijl past.
  Ws. zal Ron wat enthousiaster zijn over Schenkeveld. Als ze Mbende en contact geven zal er wel geen ruimte zijn om Schenkeveld ook te contacteren.
  Het is maar een vermoeden. …..

 5. koop eens wat zwollenaren of streekinwoners in plaats van mensen uit heel de wereld. Dan gaan mijn belastingcenten en de lening van 1,5 miljoen euro van de gemeente toch voor een goed doel ergens heen.

 6. Tja, om dan vervolgens niet meer mee te kunnen in de eredivisie, waarna de begroting helemaal omvalt en jouw belastingcenten daadwerkelijk naar PEC gaan.
  Waarschijnlijk sta je dan gelijk weer vooraan met je commentaar hoe het toch kan dat de club jouw belastingcenten nodig heeft om overeind te blijven.

  Overigens wel eens met het feit dat er in Nederland net zoveel talent is als de B- en C-garnituur uit het buitenland die de BVO’s vaker prefereren.

 7. Ik vind het sowieso belachelijk dat een (betaalde) sportclub met gemeenschapsgeld overeind gehouden moet worden.
  Een betaald voetbalclub is een bedrijf waar heel veel geld in omgaat.
  Als ze zelf hun broek niet op kunnen houden kun je er beter mee ophouden, het is dan een bodemloze put (a la Griekenland).
  Of kunnen bedrijven ook voor dit soort subsidies aankloppen bij de gemeente om faillissement te voorkomen? Nee, dat dacht ik al.

 8. Idd Yvon! ik vind dat er meer belastinggeld naar Pec Zwolle moet zodat we Messi kunnen kopen en meedoen met de champions league. Dat is beter voor Zwolle anders gaat alles naar die luie grieken met hun lekkere gyros en tjazikki. Helemaal met jou eens!

 9. @1stejohn,
  @Yvon,

  Alsjeblieft niet Griekenland erbij hallen als we het over onze PEC hebben…
  Want ze hebben al een griek in dienst waarin ze investeren maar nog niks van terug zien/krijgen omdat die weer geblesseerd is,,,
  Best wel pijnlijke onderwerp

 10. @Yvon

  – Editted –

  Nogmaals voor de zoveelste keer; PEC Zwolle wordt niet met gemeenschapsgeld onderhouden. Dit hoeft verder niet meer onderbouwd te worden, omdat dit inmiddels nu wel een feit is. Dit onderwerp is trouwens al vele malen besproken op Weblog Zwolle.

  ///////////

  Ronnie,

  U bedreigt een van onze vrijwilligers. Er zijn screenshots gemaakt.
  We overwegen aangifte te doen. Jammer dat dit moet.
  Wees gewaarschuwd!

  Redactie Weblog Zwolle

Reacties zijn gesloten.