Succes voor Landstede Vakantieschool

Foto van auteur

Zwolle – In juli waren er al 37 deelnemers aan de Landstede Vakantieschool. Vanaf maandag 3 augustus zullen opnieuw 39 leerlingen, studenten en volwassenen een ‘stoomcursus’ volgen om hun niveau in Nederlands, Engels en/of rekenen op te halen.

 

In twee weken tijd wordt hun kennis van deze vakken opgefrist of bijgespijkerd op Doepark Nooterhof in Zwolle. “Ter vergelijking: vorige zomer hadden we in totaal 28 deelnemers, nu 76, dus de belangstelling groeit. De deelnemers van juli waren erg tevreden en hebben grote stappen kunnen maken,” aldus coördinator Birgitta Hogendoorn. De Landstede Vakantieschool is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs, mbo-studenten en andere belangstellenden die hun niveau van het Nederlands, Engels of rekenen willen verbeteren óf die zich extra willen voorbereiden op hun (eind)examen, vervolgopleiding of Proeve van Bekwaamheid. Ook studenten en volwassenen voor wie Nederlands niet de moedertaal is, hebben baat bij deze extra lessen. Landstede is de enige mbo-instelling in Zwolle en omgeving die deze mogelijkheid aanbiedt.

Halve dagen naar school tijdens de vakantie

De Landstede Vakantieschool wordt deze vakantie nog aangeboden van 3 t/m 14 augustus op Doepark Nooterhof (Goertjesweg 1 in Zwolle). Deelnemers krijgen halve dagen les in groepjes en er wordt ook zelfstandig gewerkt. Daarbij worden de deelnemers intensief begeleid door docenten en door studentassistenten die uitblinken in het vak waarvoor de deelnemer zich heeft aangemeld. Elk traject is maatwerk en de deelnemer ontvangt aan het eind van de cursus een certificaat.

 

Aanmelden voor de Landstede Vakantieschool

Wil je je nog aanmelden? Neem dan contact op met de Landstede Infoshop. Je kunt (gratis) bellen met 0800-0245666 of een mailtje sturen naar info@landstede.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen. Wil jij je direct aanmelden voor de Landstede Vakantieschool stuur dan een mailtje naar bhogendoorn@landstede.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)