Motorrijder gewond na aanrijding op Middelweg

Foto van auteur

Zwolle – Bij een verkeersongeval op de kruising Middelweg / Bachlaan is een 44-jarige motorrijder uit Zwolle gewond geraakt. Hij was slecht aanspreekbaar en werd met vermoedelijk een gebroken been per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

motor_middelweg.jpeg 

Het slachtoffer reed vanuit de richting Stadshagen over de Middelweg (voorrangsweg). Op de kruising met de Bachlaan kreeg hij geen voorrang van een van rechts de Middelweg opdraaiende 25-jarige automobilist uit Zwolle, die hem niet had gezien. De motorrijder ging onderuit en botste tegen de auto van de Zwollenaar. Naar het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

9 gedachten over “Motorrijder gewond na aanrijding op Middelweg”

 1. Zie regelmatig motorrijders veel en veel te hard rijden op dit soort wegen, uiteraard weet ik niet of dat nu ook het geval is geweest. Ik wens betrokkenen sterkte in ieder geval.

 2. @Leonardo Op dat stuk rijdt het gros van de automobilisten ook veel en veel te hard. En dan ook nog extra gas geven als het verkeerslicht iets verderop op Oranje springt.

 3. kruispunt vind ik behoorlijk overzichtelijk, snelheid is inderdaad daar vaak een dingetje, ik betrap mijzelf er wel eens op als het stoplicht vanuit stadshagen mee zit.
  Maar goed, ook de bestuurder van de auto kan een moment van onoplettendheid hebben gehad, het kan immers de beste overkomen.
  In ieder geval sterkte.

 4. Word tijd dat er op deze kruizing ook verkeerslichten komen…..
  Zoveel ongevallen en in de spits kom je bijna de middelweg niet op vanaf de bachlaan !!

 5. Met verkeerslichten krijg je een grotere opstopping omdat er ook nog een fietspad is wat de Bachlaan kruist. Een rotonde zal beter op zijn plek zijn want die haalt de snelheid eruit.

Reacties zijn gesloten.