Man steelt leren jas van €650,-

Foto van auteur

Zwolle – Met een platte rugtas gaat hij het pashokje in. Met een volle rugtas komt hij eruit. Bij een kledingwinkel aan de Luttekestraat in Zwolle is een man gefilmd die een dure leren jas t.w.v. €650,- in zijn rugzak stopt en zonder te betalen naar buiten loopt.

 https://youtu.be/CU023WANUDE

Kent of herkent u deze man of weet u waar hij verblijft? Bel het gratis nummer van de opsporingstiplijn: 0800 – 6070 of klik hier voor het digitale tipformulier . Anoniem tippen kan via Bel-M: 0800 – 7000.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

36 gedachten over “Man steelt leren jas van €650,-”

 1. normaal zou je zo aangebrande pin**

  toch in de gaten moeten hebben
  met een lege rugtas – nix kopen -?

  maar goed straks is dit volk normaal

  welkom in nederland straks is dit ook u buurman :'(

 2. Toch vraag ik me af welke winkel het was/is???
  Je zou toch verwachten dat medewerker/s goed hun werk moeten doen, platte tas erin volle eruit en dat was het personeel dus op dat moment niet opgevallen????
  Ongelofelijk….

 3. Voor de mensen hier die zeker weten dat het hier om 1 van de opgevangen vluchtelingen gaat; meldt het even bij de politie dan kunnen zij naar de IJsselhallen om de dader op te pakken.

 4. @ Rick: Alles heeft zijn waarde, waarom zou dit diefstal zijn?
  Een echt leren jas maken is nou eenmaal erg bewerkelijk.
  De enige van wie deze jas “gestolen” is, is van het dier dat hem als eerste aanhad!

 5. @Zwolle2 ik weet niet waar je de gedachte vandaan haalt dat ik criminelen zou beschermen, maar dat is dus pertinent niet waar. Ik heb een hekel aan misdaad en zal iedereen die daar aan doet sterk aanraden zichzelf aan te geven, voor ik het zelf doe.

 6. Waar doen ze dat ook Richard Grafhorst? Je kent de dader of je weet in ieder geval waar hij vandaan komt. Meld je bij de politie, die kunnen vast wel wat met deze belangrijke dader-informatie.

 7. Leonardo, je reageert vaak net zoals Jasper, bijna een en dezelfde persoon. Wat best zou kunnen, gewoon met een ander Account reageren bijvoorbeeld vanaf je werk. Hoop van niet want dat zou wel heel laf zijn. Trouwens kom je zelf nog eens met zinnige postings of blijf je zoals zo vaak alleen maar op de persoon spelen? En ga je een echte discussie uit de weg met mensen die er een andere mening op na houden dan jou. En met vaak goede tegenargumenten komen.

 8. Ik ken heel Japser niet en benjie, jij schoffeert hele bevolkingsgroepen op basis van aannames en valse argumenten. Verbeter de wereld en begin bij jezelf.

 9. En Benjie; Wie speelt er nu op de persoon?

  Bericht door Zwolle2, op 17 september 2015 7:48
  Waarschijnlijk zit hij nu gezellig ,met zijn jas aan bij, japser of leonardo aan tafel zijn broodje te eten. Gutmenschen ten top.

 10. Kijk, daar ga je weer Leonardo, op de persoon spelen. Mij en vele anderen hier beschuldigingen op dit log van valse argumenten, aannames en schofferen, alleen omdat men er een andere mening op na houd dan jou. En vaak met goede tegenargumenten komen. Die niet in jou straatje passen. Prima hoor je gaat je gang maar. Je inbeelden in anders denkende mensen kun je niet blijkbaar.

 11. @Richard Grafhorst Leonardo vraagt je een hele normale vraag en jij pareert die met wat lijkt op een ‘ik kom je wel even langs om dit op een andere manier op te lossen’.

  Dus ik, Jasper Bos, zal het je nog een keer vragen: Waar hakken ze ook de vingers er af, en is het zo dat je weet waar deze dader vandaan komt dat je dat kunt beweren? En als je dat weet, ben je dan al bij de politie geweest om deze informatie te delen?

 12. Deze man en of zijn ouders hebben reeds in de jaren 90 mogelijk een verblijfsvergunning gehad. Nu is hij binnen NL en gastheer. Vingers afhakken is een goede optie. Leonardo heeft hoogst waarschijnlijk zelf een kleurtje en maakt iedereen voor rotte vis uit als het hem niet zint met een oneliner. Een droeftoeter.

 13. Dat vind ik altijd zo briljant, mensen die overal en nergens hun afschuw over bepaalde landen en hun gewoonten uitspreken, maar dan wel de meest afschuwelijke gewoontes over willen nemen ;D

Reacties zijn gesloten.